2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Sestdien Jēkabpilī notiks Latvijas IV Olimpiādes basketbolā atlases mačs

Sestdien Jēkabpilī notiks Latvijas IV Olimpiādes basketbolā atlases mačs

Šobrīd aktīvi notiek Latvijas IV Olimpiādes priekšsacīkstes dažādos vasaras sporta veidos, un arī basketbols nav izņēmums. Jēkabpils pilsētas basketbola komanda aicina jēkabpiliešus uz otro atlases spēli, kas notiks sestdien, 11. jūnijā pl. 18.00 Jēkabpils sporta namā. Pretinieks - Cēsu novada komanda.

Latvijas IV Olimpiādes kvalifikācijas 1. kārtā Jēkabpils pilsētas komanda atrodas “B” apakšgrupā kopā ar Cēsu un Daugavpils novadiem.

Pirmo maču, kas notika 5. jūnijā Naujienes pagastā pret daugavpiliešiem, jēkabpilieši uzvarēja ar rezultātu 70:29.

Sestdienas spēles uzvarētāji kvalificēsies atlases 2. kārtai, kurā divās grupās noskaidrosies trīs finālisti. Savukārt finālsacensības no 1. līdz 3.jūlijam risināsies Valmierā.

Jēkabpils pilsētas komandu pārstāv: Lauris Bērziņš, Ritvars Bukovskis, Daniels Burda, Matīss Caune, Edgars Čaupjonoks, Reinis Ermansons, Miķelis Liberts, Mārcis Zībergs, Juris Kalniņš, kā arī BK “Jēkabpils” rindās spēlējušie basketbolisti: Artis Arnītis, Matīss Čaupjonoks, Toms Kohanovs, Edgars Leja, Renārs Magone un Edijs Stiebriņš.

Nāc un sestdien atbalsti Jēkabpils basketbola komandu cīņā par iekļūšanu Latvijas IV Olimpiādes basketbolā nākamajā kārtā!

 

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru