2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jēkabpils basketbola čempionātā cīņas turpinās.

Jēkabpils basketbola čempionātā cīņas turpinās.

Izspēlētas kārtējās spēles Jēkabpils atklātā basketbola čempionāta ietvaros. Spēļu duelī tiekoties JSS 1997 un Pļaviņu komandām, sporta skolas audzēkņi ar 3 punktu pārsvaru un rezultātu 70:67 guva uzvaru pār kaimiņnovada basketbolistiem. Abu komandu rezultatīvāko rindās – Lauris Bērziņš 27punkti un Edgars Arnītis 18punkti.

Ar milzīgu pārspēku uzvaru guva Cita Atpūta pret Zem Elli komandu, rezultāts 101:49. Bumbu grozā visprecīzāk raidīja Matīss Caune, gūstot savā kontā 44 punktus. Zem Elli komandas godu visrazēnāk aizstāvēja Mārcis Birste 12punkti.

Spēļu laukumā tiekoties komandām DLLA un JSS 1998, raiti spēle vedās DLLA komandai, gūstot uzvaru ar rezultātu 106:57. Rezultatīvāko sarakstā šajā basketbola cīņā sevi ierakstīja Arnis Ķēniņš ar 31 punkta guvumu un Dāvis Šteinarts ar Reini Avotiņu sporta skolas komandai katrs deva 15 punktu pienesumu. Uz doto brīdi trīspunktu metienu un kopsummā gūto punktu karalis čempionāta ietvaros ir Matīss Caune. Soda metienos procentuāli vislielākā precizitāte ir Ritvaram Bukovskim. Kopvērtējuma rangā līderos Cita Atpūta.

Atstājiet komentāru