2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Ar izbraukuma spēlēm Igaunijā sākusies Baltijas volejbola līgas sezona

Ar izbraukuma spēlēm Igaunijā sākusies Baltijas volejbola līgas sezona

31.oktobris un 1.novembris Jēkabpils Lūšiem bija pirmais lielais pārbaudījums izbraukumā kaimiņzemē, kur pirmajā dienā pretinieku pusē stājās Rakveres volejbola vienība. Jēkabpils Lūši savu debijas sezonu Baltijas līgā volejbolā uzsāka ar uzvaru.
Ja par spēli, tad sākumā viss notika tā, kā bijām iedomājušies, bijām gatavi spēlei fiziski, bet ne psiholoģiski. Iemesls - debija. Pēc tam jau viss notika tā, kā tam vajadzēja būt, mēs esam spēcīga komanda, kā komanda. Komandas gars vienkārši ideāls. Visa komanda, gan jaunie, gan pieredzējušie ir kā vienots mehānisms un spēles gaitā tas bija redzams tik izteikti, ka jau spēles laikā bija sajūta, ka mēs esam gatavi uzvarēt. 1.novembrī mūsu komanda aizvadīja spēli Tartu ar vietējo Bigbank komandu, kas pagājušajā gadā izcīnīja Šenkerlīgas kausu. Ja pirms spēles likās, ka Bigbank komanda ir gari un spēcīgi, tad spēles laikā viņi to tā arī īsti nespēja pārvērst vieglā uzvarā. Kāpēc? Mēs to neļāvām ar savu sīksto, pārdomāto aizsardzību un agresīvajām servēm. Lai arī nācās piekāpties pretiniekam ar 3-1 (28-26;26-24;21-25;25-20), tomēr uzvarētais sets un ļoti sīvie pārējie seti liecināja, ka esam uz pareizā ceļa. Gribētos mazliet atpūsties, bet nav laika...gatavojamies pirmajām mājas spēlēm, kas mums vienmēr ir kā svētki! Gaidām visus līdzjutējus 7. novembrī, plkst.18:00(Jēkabpils Lūši - ASK/Kuldīga) un 8 novembrī (Jēkabpils Lūši –RTU/Robežsardze) plkst. 18.00 Sporta namā. Ieeja ir BEZ MAKSAS, mums interesē, lai Jūs redzat Jēkabpils puišus un, protams, arī labu volejbola spēli.

Latvijas Nacionālās volejbola līgas ietvaros 2.divīzijā veiksmīgi debijas sezonā startē arī Jēkabpils Juniori. Izbraukuma spēlē pret volejbola klubu Valka, Juniori ar 3:2 izrāva uzvaru no pretinieku rokām. Kopvērtējuma rangā no 11 komandām Jēkabpils Junioriem pagaidām piektā pozīcija, bet tas ir tikai sākums. Kā spēlē Juniori, savām acīm varat lūkot svētdien, 8.novembrī, sporta namā, plkst. 13:00, kur pretinieku pusē stāsies Rīgas Volejbola skola/Pērkons komanda.

 M. Trušelis

Atstājiet komentāru