2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpilieši Edvīns Skrūders un Reinis Prīdāns izcīna ceļazīmi uz Eiropas čempionāta finālturnīru

Jēkabpilieši Edvīns Skrūders un Reinis Prīdāns izcīna ceļazīmi uz Eiropas čempionāta finālturnīru

Jaunie jēkabpilieši Edvīns Skrūders un Reinis Prīdāns Latvijas atlases spēlēs izcīna visas uzvaras un nodrošina ceļazīmi uz Eiropas čempionātu pludmales volejbolā jauniešiem grupā līdz 20 gadiem. Šis ir kārtējais trenera Mārča Obrumaņa sasniegums darbā ar Jēkabpils jauniešiem un ieguldītais darbs visas vasaras garumā ir attaisnojies ar uzviju. Priekš Mārča tas būs jauns pārbaudījums, sagatavot puišus jau uz 2. septembri Eiropas "skatuvei". Eiropas čempionāts notiks 2-5. septembrī Kiprā, Larnakas pludmalēs laukumos, bet šobrīd puišiem priekšā grūti, bet interesanti treniņi! Jau vakar pēc pēdējās finālsvilpes Mārča galvā tika izstrādāts treniņplāns un ar puišiem kopīgi pārrunāta ēdienkarte! Nekādu vaļību un darbs darbs darbs....
Novēlu puišiem un trenerim izdošanos, jo ticu, ka ar pareizu darbu un attieksmi var "gāzt lielus kalnus". Sporta klubam šis notikums rada mazas problēmiņas, bet....bet pats interesantākais, ka problēmiņas jau ir patīkamas!

Visas vasaras garumā mūs atbalstīja Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Sporta centrs un Jēkabpils Sporta skola. Kopīgs darbs un kopīga uzvara pilsētai!

Informāciju sagatavoja:
Māris Trušelis

Atstājiet komentāru