2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

SK Jēkabpils Lūši saņem pašvaldības atzinību

SK Jēkabpils Lūši saņem pašvaldības atzinību

20.maijā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā notika SK „Jēkabpils lūši” pieņemšana pie domes priekšsēdētāja Leonīda Salceviča par godu izcīnītajai uzvarai Latvijas Nacionālās līgas 2014./2015.gada volejbola čempionātā vīriešiem.

Domes priekšsēdētājs pasniedza Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pateicības rakstus un suvenīrus – Jēkabpils lūša monētu,- komandas trenerim Mārcim Obrumanam, prezidentam Mārim Trušelim, dibinātājam Guntim Martukānam.

Lepojoties ar panākumiem un mudinot neapstāties pie jau sasniegtā, priekšsēdētājs sumināja un pasniedza pateicību SK „Jēkabpils lūši” spēlētājiem - Dāvim Emīlam Melnim, Dāvim Kristeram Midzenim, Gintam Gruntem Armandam Celitānam, Rihardam Puķītim, Pāvelam Jemeļjanovam, Jānim Gruntem, Reinim Prīdānam, Artjomam Soboļevam, Zigurdam Adamovičam, Aigaram Rumjancevam, Dmitrijam Lavrencovam, Viktoram Kudrjašovam, Igoram Ščerbankovam, Edvīnam Skrūderam, kā arī fizioterapeitei Ancei Zariņai. Pateicību un suvenīru par ieguldīto darbu, kaldinot uzvaru, saņēma Agnese Kotoviča un Jānis Sils.

Komandas prezidents M. Trušelis klātesošajiem prezentēja īsu ieskatu par komandas gaitām sezonas garumā, uzsverot, ka panākumu gūšanā svarīga ir mūsdienīga treniņa programma un gudrs, pārdomāts darbs, par kuru rūpējas izlases treneris Mārcis Obrumans, 2014.gada nominācijas „Jēkabpils Gada Treneris” titula ieguvējs.

Pēc Pateicības rakstu pasniegšanas domes priekšsēdētājs iepazinās tuvāk ar katru no spēlētājiem un apvaicājās par nākotnes plāniem.

SK „Jēkabpils lūši” komandu ar nozīmīgo panākumu sveica Jēkabpils domes deputāts Andris Rutko, vēlot panākumus un cīņassparu arī turpmāk.

Noslēgumā SK „Jēkabpils lūši” pārstāvji pasniedza L. Salcevičam medaļu un goda rakstu par izcīnīto pirmo vietu.

 

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru