2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

SK “Jēkabpils Lūši” veiksmīgi startē “Ergo Open” pludmales volejbola čempionāta 4. posmā

SK “Jēkabpils Lūši” veiksmīgi startē “Ergo Open” pludmales volejbola čempionāta 4. posmā

Jaunie Jēkabpils volejbolisti - Artjoms Soboļevs un Edvīns Skrūders 25. jūlijā vakarā Jūrmalā, Majoru pludmalē uzsāka savu dalību “ERGO OPEN” Latvijas pludmales volejbola čempionāta 4. posmā vīriešiem.

Šīs bija tikai otrais puišu starts tik augsta ranga turnīrā (augstākā ranga turnīrs Latvijas mērogā vīriešiem). Pirmajā piegājienā, kas notika Jēkabpilī, pie uzvarām tikt neizdevās, bet šoreiz tikām arī līdz uzvarām.

Pirmā spēle pret Orupu/Rudzīti (rangā 12. vieta) piektdienas vakarā sākās ļoti labi, bet, iespējams, pieredzes trūkuma dēļ tomēr tika piedzīvots zaudējums abu setu galotnēs (20-22; 18-21). Sestdienas rītā notika otrā spēle pret vieniem no ranga līderiem - Vilmani/Salmiņu (rangā 5. vieta). Cienījama spēle, bet tomēr zaudējums divos setos (15-21; 17-21).

Trešā spēle sekoja jau sestdienas pēcpusdienā un tajā tika izcīnīta pirmā uzvara Latvijas čempionātā vīriešiem! Atgādināsim, ka puišiem ir tikai 17 un 16 gadu. Šī spēle pret brāļiem Baložiem (rangā 21. vieta) iesākās piesardzīgi, un sekoja zaudējums pirmajā setā ar 13-21. Bet tad puiši ieslēdza citus apgriezienus un, drošāk spēlējot jau no paša sākuma, uzvarēja otro setu ar 21-17. Pēc tam arī izšķirošajā setā uzvarēja pārliecinoši ar 15-10. Šajā karstajā dienā, iespējams, visu izšķīra fiziskā sagatavotība, kura puišiem šobrīd ir ļoti laba. Kā teica puišu treneris Mārcis Obrumans, tad arī pēdējā spēlē puišu apgriezieni tikai pieauga un šobrīd ir sasniegta teicama fiziskā forma.

Smejies vai ne, bet puiši pirmā uzvara nāca kopsolī ar sadarbības uzsākšanu ar “DION SPORTLAB” sporta uztura firmu, kura nodrošina puišiem ikdienai nepieciešamos sporta vitamīnus - “MultiVit 125”. Šādi vitamīni noteikti nepieciešami pie paaugstinātas slodzes treniņiem, kādi ir mūsu puišiem. Varbūt, ka tieši šie vitamīni deva nepieciešamo izturību mūsu puišiem svinot pirmo uzvaru. “DION SPORTLAB” atbalsta Latvijas Sportistus ar saukli - “Latvijas čempioniem, Latvijas vitamīni!”

Par finansiālo atbalstu SK "Jēkabpils Lūši" paldies saka Jēkabpils Sporta skolai un Jēkabpils pilsētas pašvaldībai, kuri mūs atbalsta visu šo vasaru. Par lielām uzvarām kopā ar atbalstītājiem!

 

Informāciju sagatavoja:
SK “Jēkabpils Lūši”

Atstājiet komentāru