2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Noslēdzies pilsētas čempionāts volejbolā

Noslēdzies pilsētas čempionāts volejbolā

Sestdien 26.aprīlī norisinājās Jēkabpils atklātā volejbola čempionāta spēles par trešo un pirmo vietu gan kungiem, gan dāmām. Sievietes savas spēles aizvadīja Ābeļu sporta zālē, vīrieši Jēkabpils Sporta namā. Sievietēm spēlē par trešo vietu tikās Jēkabpils novada un Līvānu komandas, kurā ar rezultātu 3-2 pārākas bija līvānietes.

Savukārt gana spraigā finālspēlē tikās Jēkabpils pilsēta un Preiļi, kurā ar rezultātu 3-2 uzvaru izcīnīja un par čempionēm kļuva Preiļu komanda. Uzvarētāju komandā spēlēja Inta Rumaka, Jeļena Kozere, Kristiāna Upeniece, Laura Mežinska, Inga Haritonova, Inga Ivanova, Jekaterina Akentjeva, Anžela Ivanova, Kristīne Litavniece un Dace Liniņa. Kungiem spēlē par trešo vietu tikās Jēkabpils Sporta skola un Viadukts. Spēle bija visai saspringta un ar mainīgām sekmēm, tomēr beigās ar rezultātu 3-2 pārāki bija Jēkabpils Sporta skola. Finālā tikās Latvijas Gāze un Aizkraukle, kurā ar rezultātu 3-1 par Jēkabpils atklātā volejbola čempioniem kļuva Latvijas Gāze. Zelta medaļnieku komandā spēlēja Guntis Martukāns, Gints Grunte, Jānis Grunte, Viktors Kudrjašovs, Edgars Vaivods, Rihards Puķītis, Aigars Rumjancevs, Valērijs Ščerbickis, Ivars Porietis un Mārtiņš Jansons.

Par turnīra MVP sievietēm tika atzīta Jeļena Kozere (Preiļi), bet starp vīriešiem - Rihards Puķītis (Latvijas Gāze). Katrā komandā apbalvoja arī cilvēkus, bez kuriem šī komanda nebūtu iedomājama. Nomināciju „Komandas līderis” Viadukts komandā saņēma Aigars Ločmelis, Jēkabpils Sporta skolā – Reinis Prīdāns, Aizkrauklē – Edgars Ratnieks, Latvijas Gāzē – Guntis Martukāns. Sievietēm Jēkabpils novada komandā – Agita Muceniece, Līvāniem – Mārīte Vilcāne, Jēkabpils pilsētai - Inita Smirnova, Preiļiem – Inta Rumaka. Līdz ar to klasiskā volejbola sezona praktiski ir noslēgusies, gatavojamies pludmales sezonai un tiekamies smilšu laukumos.

Mārcis Obrumans

Atstājiet komentāru