2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Stiprā vēja radītie postījumi CSDD Jēkabpils apskates punkta jumtam iestādes darbu neietekmēs

Stiprā vēja radītie postījumi CSDD Jēkabpils apskates punkta jumtam iestādes darbu neietekmēs

Kopš svētdienas visā Latvijā pūš stiprs rietumu vējš, tā ātrums brāzmās vietām pārsniedz 20 metrus sekundē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Saistībā ar spēcīgo vēju sinoptiķi izsludināja dzelteno brīdinājumu. 

Stiprais vējš svētdien bojājis arī CSDD Jēkabpils apskates puncta ēkas jumtu. Radio1.lv sazinājās ar CSDD Komunikācijas nodaļu un lūdza komentēt, cik būtisks ir vēja postījums un vai tas var ietekmēt iestādes darbu.

“Kā informē akreditētais tehniskās apskates veikšanas uzņēmums, tad tiek strādāts pie vētru radīto seku novēršanas, radītie postījumi nerada apdraudējumu darbiniekiem un apmeklētājiem un tehniskās apskates pakalpojums tiek nodrošināts,” skaidro VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” Komunikācijas departamenta vadītājas vietnieks Mārtiņš Mālmeisters.

Radio1.lv sazinājās arī ar Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektoru Uldi Skreiveri un lūdza raksturot situāciju pilsētā un novadā, vai ir konstatēti stiprā vēja postījumi. 

Uldis Skreivers sacīja, ka atbildīgie dienesti jau no paša rīta apzinājuši situāciju, veicot braucienu caur pilsētu un Mežaparku un būtiski postījumi – lūzuši koki vai bojājumi ēkām neesot konstatēti.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Ivans
    15.04.2024 19:11
    KARMA tiem LOPIEM!!!

Atstājiet komentāru