2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jēkabpilī, Mālu ielā dzēsta degoša traktortehika un skaidas

Jēkabpilī, Mālu ielā dzēsta degoša traktortehika un skaidas

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no 16. februāra plkst. 6.30 līdz 19. februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 21 izsaukumu – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem un vēl septiņi izsaukumi bija maldinājums. 

Naktī uz pirmdienu, neilgi pēc pusnakts, ugunsdzēsēji glābēji devās uz Mālu ielu Jēkabpilī, kur dega traktortehnika un skaidas, kas atrodas uz angāra konstrukcijām kopumā 30 m2 platībā. 

Sestdien Jēkaba ielā Jēkabpilī dega pirts ēka 15 m2 platībā. Savukārt svētdien Jēkabpils novada Kūku pagastā divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā. 

Sestdien ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros Dobeles novada Bikstu pagastā dega vieglās automašīnas motortelpa 1 m2 platībā, Krasta ielā Dobelē dega vieglā automašīna 1 m2 platībā.

Svētdien vienos dienā saņemts izsaukums uz Aizkraukles novada Seces pagastu, kur dega koka šķūnis un malka kopumā 150 m2 platībā. Dzēšanas darbi noslēdzās neilgi pēc četriem pēcpusdienā. 

Plkst. 13.43 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Dobeles novada Augstkalnes pagastu, kur dega vienstāva saimniecības ēka 100 m2 platībā. 

Svētdien O.Kalpaka ielā Rīgā blakus atkritumu konteineram dega sadzīves mantas 1 m2 platībā. Rīgas ielā Neretā dega vieglās automašīnas polsterējums 0,1 m2 platībā. Parka ielā Jelgavā dega pirts 5 m2 platībā. Bauskas novada Valles pagastā dega vieglā automašīna pilnā 8 m2 platībā. 

Aizvadītajās diennaktīs VUGD kopumā saņēma 149 izsaukumus – 48 uz ugunsgrēku dzēšanu, 66 uz glābšanas darbiem, bet 35 izsaukumi bija maldinājumi.

Attēls: Ilustratīvs attēls
Foto: LETA

Atstājiet komentāru