2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dzēsti degoši sodrēji

Jēkabpilī divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dzēsti degoši sodrēji

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no 26. janvāra plkst. 6.30 līdz 29. janvāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 18 izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 uz glābšanas darbiem un vēl trīs izsaukumi bija maldinājumi. 

Sestdien vakarā Akmeņu ielā Jēkabpilī divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā. 

Piektdien, neilgi pēc astoņiem vakarā, ugunsdzēsēji glābēji devās uz Katoļu ielu Jelgavā, kur četrstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī dega siena un skapis kopumā 3,5 m2 platībā. 

Svētdien no rīta Zaļajā ielā Bauskā vienstāva dzīvojamā mājā zem metāla jumta pārseguma gruzdēja siltumizolācija 1,5 m2 platībā. 

Pusvienpadsmitos vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Transporta ielu Tukumā, kur divstāvu administratīvas ēkas pagrabstāvā dega sadales skapis un siena kopumā 4 m2 platībā. 

Naktī uz pirmdienu Aizkraukles novada Skrīveros vienstāva dzīvojamā mājā dega sadzīves mantas, trepes un istaba kopumā 18 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās četri cilvēki.

Aizvadītajās diennaktīs VUGD kopumā saņēma 110 izsaukumus – 29 uz ugunsgrēku dzēšanu, 55 uz glābšanas darbiem, bet 26 izsaukumi bija maldinājumi.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-1/1)

  • nuja
    29.01.2024 12:39
    Par Tukumu ziņa ir,bet kas šorīt dega Salā mēs neuzzināsim.

Atstājiet komentāru