2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Ceturtdienas pēcpusdienā dzēsts ugunsgrēks Vīpes pagastā vienstāva dzīvojamā mājā

Ceturtdienas pēcpusdienā dzēsts ugunsgrēks Vīpes pagastā vienstāva dzīvojamā mājā

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 10 izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, piecus uz glābšanas darbiem un vēl divi izsaukumi bija maldinājums. 

 Pēcpusdienā Jēkabpils novada Vīpes pagastā vienstāva dzīvojamā mājā dega starpsienas siltinājums 3 m2 platībā. Savukārt, Pasta ielā Pļaviņās pēc divu vieglo automašīnu sadursmes ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes, novilka transportlīdzekli no ceļa un sakārtoja brauktuvi.

Pussešos vakarā saņemts izsaukums uz Tukuma novada Zemītes pagastu, kur kūts ēkā dega siena un siens kopumā 3 m2 platībā. Savukārt, Bauskas novada Bārbeles pagastā vienstāva dzīvojamā mājā dega starpstāvu pārsegums pie skursteņa 1 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji liesmas nodzēsa pašu spēkiem. 

Pusastoņos vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Tukuma novada Kandavas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums – vieglā automašīna bija avarējusi ēkas sienā. Ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja vienu cilvēku nogādāt līdz NMPD automašīnai.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 56 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru