2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils novada Salas pagastā no Susējas izcelts noslīcis cilvēks

Jēkabpils novada Salas pagastā no Susējas izcelts noslīcis cilvēks

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma divus izsaukumus – piecus uz ugunsgrēka dzēšanu, piecus uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste. 

Jēkabpils novada Salas pagastā no upes Susēja un Dobeles novada Auru pagastā no upes Sesava ugunsdzēsēji glābēji izcēla bojāgājušo un nodeva Valsts policijas darbiniekiem. 

Ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros Jēkabpils novada Ābeļu pagastā dega divi siena ruļļi 3 m2 platībā, Bauskas novada Iecavas pagastā atklātā teritorijā dega atkritumi 2 m2 platībā, Atmodas ielā Jelgavā ceļa malā dega atkritumi 1 m2 platībā un Jelgavas novada Ozolnieku pagastā neapsaimniekotas ēkas palīgtelpā dega sadzīves atkritumi 20 m2 platībā. 

Plkst. 15.44 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Rīgas ielu Bauskā, kur dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamai mājai piebūvētas vienstāva dzīvojamās mājas dzīvoklī blakus skurstenim dega starpstāvu pārsegums 2 m2 platībā, radot spēcīgu sadūmojumu. No abām ēkām ugunsdzēsēji glābēji evakuēja kopumā 12 cilvēkus. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā noslēdza plkst. 17.07. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma  57 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru