2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils novada ugunsdzēsēji glābēji valsts svētkos saņem apbalvojumus

Jēkabpils novada ugunsdzēsēji glābēji valsts svētkos saņem apbalvojumus

Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienu un godinot ieguldījumu Latvijas un tās iedzīvotāju drošības stiprināšanā, šonedēļ Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) nodarbinātajiem tiks pasniegti Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumi, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Apbalvojumu pasniegšana notiks svinīgajos pasākumos Jelgavā un Rīgā vai dežūrmaiņas laikā, tādējādi godinot tos cilvēkus, kuri snieguši ieguldījumu VUGD un Latvijas attīstībā, izrādījuši drosmi un priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus.  

Apbalvojumi piešķirti arī Jēkabpils novada ugunsdzēsējiem glābējiem: Ar VUGD Goda rakstu apbalvots kaprālis Stanislavs Sergejevs - Jēkabpils daļas ugunsdzēsējs glābējs (autovadītājs). VUGD “Pateicība” izteikta virsleitnantam Artūram Dārziņam - Jēkabpils daļas vada komandierim. Savukārt VUGD Zemgales reģiona pārvaldes “Pateicība” izteikta: virsseržantam Mairim Cepurītim - Viesītes posteņa vada komandiera vietniekam un seržantam Arturam Salmiņam - Aknīstes posteņa ugunsdzēsējam glābējam.

Atstājiet komentāru