2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpilī būs mobilais mammogrāfs

Jēkabpilī būs mobilais mammogrāfs

Sievietes tiek aicinātas veikt krūšu izmeklējumus tuvāk savai dzīvesvietai - Daugavpils reģionālās slimnīcas mobilajā mammogrāfā, kas Jēkabpilī ieradīsies 28.oktobrī un 2.decembrī, laikrakstu “Ceturtdiena” informēja Jēkabpils novada Veselības veicināšanas koordinētāja Žanete Alksnīte.

Viņa atzīmēja, ka Daugavpils reģionālās slimnīcas mobilais mammogrāfs plāno ierasties Jēkabpilī 28.oktobrī no plkst.9.00 – 15.00 un 2.decembrī no plkst.8.00 – 12.00 pie ārstniecības iestādes KIRSH, Rīgas iela 191, Jēkabpilī.

Uz mamogrāfa pārbaudi izbrauc tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

Sievietēm, kuras ir saņēmušas uzaicinājuma vēstuli no Nacionālā veselības dienesta Valsts skrīninga programmas ietvaros izmeklējums ir bez maksas (uzaicinājuma vēstule ir derīga 2 gadus kopš iesūtīšanas datuma).

Diagnostiskais izmeklējums ar ārsta nosūtījumu (jāmaksā pacienta iemaksa – EUR 3,00).

Pieraksts uz pārbaudi notiek pa tālruni – 26458044, lai pieteikšanās izmeklējumiem noritētu operatīvi, aicina laikus sagatavot personas kodu un kontakttālruņa numuru.

Izmeklējumi tiek veikti rindas kārtībā. Sievietes, kas dodas uz izmeklējumu, aicinātas apģērbties laika apstākļiem piemērotā apģērbā, jo var nākties gaidīt rindā, stāvot ārā.

Atstājiet komentāru