2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Veiksmīgi akreditētāciju izgājusi Jēkabpils reģionālās slimnīcas laboratorija

Veiksmīgi akreditētāciju izgājusi Jēkabpils reģionālās slimnīcas laboratorija

Pagarināta Jēkabpils reģionālās slimnīcas Laboratorijas akreditācija. Valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” Akreditācijas komisija, veicot kārtējo un regulāro uzraudzības procesu, 23. augustā lēma pagarināt SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” laboratorijas akreditāciju. Izsniegtā akreditācijas apliecība ir derīga līdz 2028. gada 17. septembrim, liecina publiskotā informācija slimnīcas mājaslapā.

Valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” Akreditācijas komisija, veicot kārtējo un regulāro uzraudzības procesu, 2023.gada 23. augustā lēma pagarināt SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” laboratorijas akreditāciju, kas atbilst standarta LVS EN ISO 15189:2013 prasībām: no cilvēka iegūta materiāla hematoloģiska, klīniski ķīmiska, klīniska un imūnhematoloģiska izmeklēšana.

Izsniegta akreditācijas apliecība latviešu valodā. Akreditācija periods no 2023. gada 18. septembra līdz 2028. gada 17. septembrim.

Akreditācijas izvērtēšana un pagarināšana apliecina laboratorijas darba procesu kvalitāti, profesionālo kompetenci un labu servisu, kā arī gatavību nepārtrauktai attīstībai un uzlabojumiem.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas laboratorija veic plašu analīžu klāstu gan ambulatorā, gan stacionārajā aprūpē. Laboratorija piedāvā analīžu rezultātus ātri un augstā kvalitātē šādās jomās:
hematoloģija
koaguloģija
imūnhematoloģija
klīniskā ķīmija (bioķīmija), hormonu analīzes, audzēju marķieri, kardiomarķieri
klīniskie izmeklējumi
citoloģija
mikrobioloģija

Visiem izmeklējumiem tiek veikta iekšējā kvalitātes kontrole.

Slimnīcā norāda, ka akreditācijas izvērtēšana un pagarināšana apliecina laboratorijas darba procesu kvalitāti, profesionālo kompetenci un labu servisu, kā arī gatavību nepārtrauktai attīstībai un uzlabojumiem. 

Avots: jrslimnica.lv

Atstājiet komentāru