2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Pagājušajā naktī Variešu pagasta centrā degušas trīs automašīnas

Pagājušajā naktī Variešu pagasta centrā degušas trīs automašīnas

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 6. jūnija plkst. 6.30 līdz 7. jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 11 izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, sešus uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste. 

Pusdienlaikā Jelgavas novada Salgales pagastā dega vieglā automašīna 4 m2 un sausā zāle 12 m2 platībā. 

Plkst. 16.44 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jēkabpils novada Viesītes pagastu, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma novilka transportlīdzekļus no brauktuves un to sakārtoja. Cilvēki no transportlīdzekļiem bija izkļuvuši paši saviem spēkiem. 

Plkst. 19.28 VUGD saņēma izsaukumu uz Tukuma novada Engures pagastu, kur dega vienstāva saimniecības ēka 160 m2 un šķūnis 40 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no liesmām nosargāja blakus esošās ēkas. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 01.15 un tajos piedalījās Tukuma un Ķemeru ugunsdzēsēji glābēji, kā arī Smārdes un Engures brīvprātīgie ugunsdzēsēji. 

Ap vieniem naktī pēc ceļu satiksmes negadījuma Tukuma novada Lapmežciema pagastā ugunsdzēsēji glābēji izvilka no grāvja vieglo automašīnu. Cilvēki no transportlīdzekļa bija izkļuvuši paši saviem spēkiem. 

Divos naktī Jēkabpils novada Variešu pagastā atklātā teritorijā dega trīs vieglās automašīnas kopumā 25 m2 platībā. 

Jēkabpils novada Viesītes pagastā ugunsdzēsēji glābēji no ceļa braucamās daļas novāca nolūzušu koka zaru. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 67 izsaukumus – 28 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā deviņus uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru