2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Latvijas neatkarības dienā ar Atzinības krustu apbalvos Andri Felsu un Raivi Ragaini

Latvijas neatkarības dienā ar Atzinības krustu apbalvos Andri Felsu un Raivi Ragaini

Tuvojoties Latvijas neatkarības atjaunošanas 33.gadadienai, ar Valsts prezidenta un Ordeņu kapitula 4.aprīļa lēmumiem 105 sabiedrības pārstāvjiem piešķirti augstākie Latvijas valsts apbalvojumi - Triju Zvaigžņu ordenis, Viestura ordenis un Atzinības krusts, informē Valsts prezidenta kanceleja.

Minētie apbalvojumi piešķirti cilvēkiem, kuru godprātīgais darbs, aktīvā pilsoniskā stāja, pašaizliedzība, drosme un patriotisms stiprina Latviju kā demokrātisku, tiesisku un nacionālu valsti. Ar Triju Zvaigžņu ordeni šoreiz apbalvoti pilsonisko iniciatīvu organizētāji, kuri īpaši pašaizliedzīgi snieguši palīdzību Ukrainai, tās karavīriem un civiliedzīvotājiem, kā arī Ukrainas kara bēgļiem Latvijā.

Valsts prezidenta un Ordeņu kapitula 4.aprīļa lēmums paredz par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā apbalvot ar Atzinības krustu un iecelt par Atzinības krusta komandieri lauksaimnieku, Jēkabpils novada zemnieku saimniecības "Vīnkalni" īpašnieku Andri Felsu un Jēkabpils novada domes priekšsēdētāju Raivi Ragaini (LZP).

Apbalvojumu pasniegšanas svinīgā ceremonija notiks Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 33.gadadienā, 4.maijā, plkst.15.30 Rīgas pilī.

Komentāri (0-8/8)

  • No Pļaviņu ielas
    14.04.2023 07:14
    Kad saņemsi savu krustu, atnāc uz Pļaviņu ielu. Paskaties uz cilvēku asarām.
  • Negudrojies
    13.04.2023 23:11
    AivaR:
    Re kā! Ne vienmēr maisiņi kājās jāvelk ceļā uz atzinību! :D
    Ne tauta tev krustu kārs, bet tavi korišāni.
  • Marta
    13.04.2023 21:19
    Es gan negribētu krustu. Nav laba zīme.
  • AivaR
    13.04.2023 20:40
    Re kā! Ne vienmēr maisiņi kājās jāvelk ceļā uz atzinību! :D
  • priekšlikums
    13.04.2023 19:13
    Ragainim no savas ķešiņas šī summa jāatmaksā un jāvīkšās prom ar visiem saviem resnvēderiem lielo algu saņēmējiem nevis ordeņi par nodokļu maksātāju naudas izsaimniekošanu jādod. Vai ordenis pienākas par to, ka neizsludināja ārkārtas situāciju un pazīmējās gar dambi hūdijā?
    Kauns un negods kārtējo reizi saistībā ar tiesāšanos Goguļa lietā.!!!!Redzams, ka neprofesionāli priekšnieki un vēl mazāk zinošākie juristi, u. c. mazkvalificētie, bet šim domes sastāvam draudz
    īgie darbinieki.Ne tikai laukui iet uz grunti, bet pilsēta arī noburbuļos līdzi.Lai Goguli atgriež amatā(nevis apsver kārtējo tiesāšanos), Skreiveru lai liek par vietnieku( kamēr vēl patiesāsies un tad jau varēs ielas slaucīt), bet Moskovska par savu naudu (nevis pašvaldības 8000 eur) lai apgūst runas un rakstu mākslu. Tā nemanot tiesājoties pienāks 2025. g. vēlēšanas!
  • A
    13.04.2023 13:20
    Ragainim apbalvojums par to ,ka plūdu laikā labi zīmējās pa visiem sociālajiem tīkliem. Slavēja un lielija sevi.
  • Ak, jeļ!
    13.04.2023 12:47
    Kur tad liks to krustu? DD Cilvēks ir jāvērtē kopumā. Bet kopums ir tāds, lai Dievs nogrābstās. Visu laiku blauj, ka nav naudas, bet priekš tiesāšanāa ar Goguļi nauda ir ! Tas ir normāli?
  • Guntars
    13.04.2023 11:25
    Ordenis pienākas tikai tad , kad būs nomaksājis savu nelikumīgo lēmumu. Izpilda Goguļa tiesas lēmumu , saņem ordeni. Domāju ka tas būtu taisnīgi.

Atstājiet komentāru