2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Rites pagastā dzēsts ugunsgrēks divstāvu dzīvojamā mājā

Rites pagastā dzēsts ugunsgrēks divstāvu dzīvojamā mājā

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 7. februāra plkst. 6.30 līdz 8. februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma četrus izsaukumus – vienu uz ugunsgrēku dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, Radio1.lv informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Pusdesmitos no rīta VUGD saņēma informāciju, ka Dobeles novada Jaunbērzes pagastā uz autoceļa A9 ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka autobuss atrodas uz sāniem grāvī un visi cilvēki, izņemot divus, izkļuvuši no tā paši saviem spēkiem. Ugunsdzēsēji glābēji nostabilizēja autobusu, atvienoja autobusa akumulatora klemmes un ar absorbenta palīdzību savāc izlijušo šķidrumu. Divi cilvēki izcelti no autobusa un nogādāti līdz NMPD mediķiem. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 11.42. 

Pēcpusdienā Jēkabpils novada Rites pagastā divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī pie apkures krāsns dega grīda 1 m2 platībā. 

VUGD aizvadītajā diennaktī kopumā saņēma 40 izsaukumus – 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru