2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Jaunā gada brīvdienu izmaiņas Jēkabpils pilsētas maršrutu sarakstos

Jaunā gada brīvdienu izmaiņas Jēkabpils pilsētas maršrutu sarakstos


Jaunā gada brīvdienās noteiktas izmaiņas Jēkabpils pilsētas maršrutu autobusu sarakstos.  2023.gada 1.janvārī (svētdienā)  3.maršruts – sāk pl.11:10 no Stacijas; 5.maršruts – sāk pl.7:20 no Poliklīnikas; 8.maršruts – sāk pl.8:15 no Ģimnāzijas; 9.maršruts – sāk pl.12:05 no Mežaparka.

Jau ziņots, ka no 24. decembra līdz 2023. gada 1. janvārim noteiktas izmaiņas vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutos visā Latvijā,gan tiks atklāti jauni reisi, gan daļa no tiem tiks slēgti, bet oficiālajās svētku dienās, 24. – 26. decembrī, kā arī 31. decembrī un 1. janvārī, tie kursēs pēc brīvdienu grafika.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv sadaļā Kustības saraksti vai portālā 1188. Savukārt mainīgo laikapstākļu dēļ iesakām plānot braucienus ar laika rezervi, kā arī sekot līdzi aktuālajai informācijai par atceltajiem reisiem Autotransporta direkcijas mājas lapā sadaļā “Atceltie reisi” (www.atd.lv/lv/atceltiereisi). Papildu atgādinām – arī reģionālo autobusu pasažieriem, kuru sēdvietas aprīkotas ar drošības jostām, braukšanas laikā jābūt piesprādzētiem.

Izmaiņas noteiktas maršrutos, kuros sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošina 15 pārvadātāji: AS “Nordeka”, SIA “Norma-A”, AS “CATA”, SIA “VTU Valmiera”, AS “Liepājas autobusu parks”, AS “Talsu autotransports”, SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss”, SIA “Tukuma auto”,  PSIA “Ventspils reiss”, SIA “Daugavpils autobusu parks”, SIA “Dautrans”, AS “Rēzeknes autobusu parks”, SIA “Ludzas autotransporta uzņēmums”, SIA “Gulbenes autobuss”, SIA “Ceļavējš”.

Atstājiet komentāru