2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī Daugavsalā dzēstas divas degošas dārza mājiņas

Jēkabpilī Daugavsalā dzēstas divas degošas dārza mājiņas

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma piecus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu un divus uz glābšanas darbiem.

Īsi pēc pulksten desmitiem no rīta ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Aviācijas ielu Jelgavā, kur bija notikusi kravas un vieglās automašīnas sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas atbrīvoja iespiestu cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Notikuma vietā tika sakārtota ceļa braucamā daļa un plkst. 11.23 VUGD darbu pabeidza.

Daugavsalā Jēkabpilī dega divas dārza mājas kopumā 20 m2 platībā. 

Plkst. 17.36 VUGD saņēma izsaukumu uz Bauskas novada Viesturu pagastu, kur vienstāva dzīvojamās mājas dzīvoklī dega gāzes balona reduktors un gāzes plīts 1 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki. Plkst. 18.53 darbs notikuma vietā noslēdzies. 

Neilgi pirms septiņiem vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz administratīvo ēku Lielajā ielā Jelgavā, kur vienā no telpām bija aizdegusies lampa 0,02 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās ugunsgrēks nodzēsts ar ugunsdzēsības aparāta palīdzību. Ugunsdzēsēji glābēji pārbaudīja un izvēdināja telpas. 

Vakar Aizkraukles novada Zalves pagastā no Dienvidsusējas upes izcelts bojāgājis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem. 

VUGD aizvadītajā diennaktī kopumā saņēma 39 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru