2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Svētdien Jēkabpilī, Daugavsalas ielā dega trīs dārza mājiņas

Svētdien Jēkabpilī, Daugavsalas ielā dega trīs dārza mājiņas

Aizvadītajās trijās diennaktīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma 14 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu un astoņus uz glābšanas darbiem, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Svētdien Daugavsalas ielā Jēkabpilī dega trīs dārza mājiņas un atkritumi kopumā 35 m2 platībā. 

Piektdien vakarā Mātera ielā Jelgavā pie trīsstāvu dzīvojamās mājas dega atkritumu konteiners 5 m2 un ēkas ārsiena 24 m2 platībā. 

Sestdien no rīta Aizkraukles novada Seces pagastā vienstāva dzīvojamās  mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā, savukārt vakarpusē Dobeles novada Tērvetes pagastā trīsstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā sodrēji dega 1 m2 platībā. 

Sestdien vakarā Bauskas novada Dāviņu pagastā dega atkritumu kaudze 25 m2 platībā, bet Ķieģeļu ielā Jēkabpilī divstāvu neapsaimniekotas ēkas pirmajā stāvā dega atkritumi 4 m2 platībā. Sabiles ielā Kandavā šķūnī dega atkritumi 1 m2 platībā. 

Naktī uz pirmdienu Baraviku ielā Jelgavā vienstāva dzīvojamaš mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā. 

Aizvadītajās trijās diennaktīs VUGD kopumā saņēma 153 izsaukumus – 48 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem divi bija kūlas ugunsgrēki, 80 uz glābšanas darbiem, bet 25 izsaukumi bija maldinājumi.

Komentāri (0-1/1)

  • Viedoklis
    23.05.2022 15:12
    Atkal kautkas deg! Tāds iespaids, ka Jēkabpilī uzradies dedzinātājs!

Atstājiet komentāru