2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

19.janvārī Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina nevalstiskās organizācijas uz tiešsaistes semināru

19.janvārī Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina nevalstiskās organizācijas uz tiešsaistes semināru

Šī gada 19.janvārī plkst.15.00 Jēkabpils pilsētas pašvaldība organizē semināru Jēkabpils pilsētas un apkārtējo novadu nevalstiskajām organizācijām (MS Team platformā). Semināra mērķis ir veicināt nevalstisko organizāciju iesaisti pilsoniskās sabiedrības ilgtspējīgā attīstībā, demokrātijas kultūras veidošanā un savstarpējā sadarbībā, inform'e Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Semināru atklās Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps. Domes priekšsēdētāja  vietniece Kristīnes Ozola informēs par aktualitātēm attiecībā uz pašvaldības sadarbību ar nevalstiskajām organizācijām 2021.gadā.

Seminārā informāciju par Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) darbību sniegs sekretariāta direktore Zaiga Pūce, savukārt par SIF programmām un plānoto atbalstu nevalstiskajām organizācijām informēs SIF sekretariāta direktora vietnieks Reinis Lasmanis.

Seminārā būs atskats uz iepriekšējā gadā biedrību realizētajām aktivitātēm, uzklausot vairāku nevalstisko organizāciju pārstāvju pieredzes stāstus.

Biedrības varēs uzzināt par nevalstisko organizāciju  iespēju iesaistīties Eiropas kultūras galvaspilsētas pieteikuma sagatavošanā un kultūras stratēģijas izstrādē un īstenošanā, par to informēs pieteikuma izstrādes darba grupas vadītāja Līva Rūliete.

Semināra noslēgumā visiem būs iespēja gūt jaunas atziņas izglītojošā un iedvesmojošā lekcijā „Desmit 2021.gada mērķu sasniegšanas PAMATLIKUMI", kuru vadīs uzņēmēja - sociālo un biznesa projektu vadītāja Marika Rudzīte-Griķe.

Semināra norise plānota līdz 2 stundām. Pieteikšanās semināram līdz 15.janvārim, reģistrējoties šeit:  https://forms.gle/AaTKwVBjTqPYDsAL7

Pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas, tiks saņemta saite uz tiešsaistes semināru.

Atstājiet komentāru