2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī vairāku Viesītes, Nameja un Viestura ielas namu iedzīvotājus aicina nobalsot par mikrorajona labiekārtošanu

Jēkabpilī vairāku Viesītes, Nameja un Viestura ielas namu iedzīvotājus aicina nobalsot par mikrorajona labiekārtošanu

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus būt aktīviem, uzrunāt citus dzīvokļu īpašniekus un,  aizpildot SIA JK Namu pārvalde anketu, pieņemt lēmumu par labiekārtošanas darbiem dzīvojamo māju Nameja ielā 14, Nameja ielā 16, Nameja ielā 18, Viesītes ielā 39, Viesītes ielā 41 un Viestura ielā 41, Jēkabpilī, piesaistītajās teritorijās, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pašvaldības īpašuma nodaļa.

Iedzīvotājiem pieņemot pozitīvu lēmumu, Jēkabpils pilsētas pašvaldība 100% apmērā apmaksā projekta izmaksas un 80% apmērā līdzfinansē būvdarbu izmaksas. Tādējādi pašvaldība piedāvā iespēju ar savu līdzdalību sakārtot mikrorajona infrastruktūru un celt īpašuma vērtību,  nemainot ikmēneša maksājumu apmēru.

Dzīvokļu īpašnieku aptaujas no 10. līdz 24.novembrim organizē SIA JK Namu pārvalde.  Balsot var tikai dzīvokļa īpašnieks vai tā pilnvarotā persona.
Bez dzīvokļa īpašnieka pilnvaras aptaujas anketas nav derīgas (pilnvaras veidlapas paraugus var lejupielādēt mājas lapā jknp.lv vai saņemt iepriekš zvanot 65235906, rakstot uz e-pastu info@jknp.lv )

Līdz šim dzīvokļu īpašnieku aktivitāte ir bijusi zema, jo aptaujas (neskaitot Jēkabpils pilsētas pašvaldības, kā dzīvokļu īpašnieka) ir iesnieguši:

Nameja ielā 14: 14 no 90 dzīvokļu īpašumiem;
Nameja ielā 16: 13 no 90 dzīvokļu īpašumiem;
Nameja ielā 18: 15 no 98 dzīvokļu īpašumiem;
Viesītes ielā 39: 16 no 70 dzīvokļu īpašumiem;
Viesītes ielā 41: 16 no 90 dzīvokļu īpašumiem;
Viestura ielā 41: 7 no 70 dzīvokļu īpašumiem.

Vēršam uzmanību, ka Jūsu lēmums būs noteicošais,  vai labiekārtošanas darbi tiks veikti.

Labiekārtošanu var veikt tikai tad, ja katrā no 6 (sešām) mājām ir saņemts  pozitīvs 2/3 (divu trešdaļu) vai 67% dzīvokļu īpašnieku balsojums.

Atstājiet komentāru