2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī turpina pieaugt ar Covid-19 saslimušo skaits, piektdien atklāti 7 jauni gadījumi

Jēkabpilī turpina pieaugt ar Covid-19 saslimušo skaits, piektdien atklāti 7 jauni gadījumi

Jēkabpilī piektdien, 23. oktobrī atklāti septiņi jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtā informācija.

Savukārt pēdējo 14 dienu jeb divu nedēļu laikā no 10. līdz 23.oktobrim Jēkabpilī kopējais saslimušo skaits ir 48 cilvēki. Bet kopumā, kopš marta Jēkabpilī reģistrēti 73 saslimšanas gadījumi ar Covid-19, šajā skaitā ietilpst gan patlaban saslimušie, gan jau izveseļojušies.

Saskaņā ar SPKC datiem Jēkabpils novadā pēdējo divu nedēļu laikā reģistrēti 10 saslimšanas gadījumi ar Covid-19, savukārt kopumā reģistrēto saslimušo skaits ir 10.

Covid-19 atgriezies Krustpils novadā, kur iepriekš visi saslimušie bija izveseļojušies. Tā kā saslimušo skaits Krustpils novadā patlaban nepārsniedz piecus cilvēkus SPKC detalizētāku informāciju nesniedz.  

Saslimšana ar Covid-19 reģistrēta Viesītes novadā, kur līdz šim saslimušo nebija. Tā kā inficēto personu skaits nepārsniedz piecus cilvēkus, SPKC detalizētāku informāciju nesniedz.

Ar Covid-19 patlaban aktīvo saslimšanas gadījumu skaits Līvānu novadā ir līdz piecām personām, savukārt kopumā kopš marta šeit reģistrēti 9 gadījumi.

Preiļu novadā aktīvo saslimšanas ar Covid-19 gadījumu skaits patlaban ir līdz piecām personām. Savukārt kopumā reģistrēto gadījumu skaits – 15.

Aglonas novadā piektdien atklāti astoņi jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19,  savukārt kopumā kopš marta reģistrēti 25 gadījumi.

Salas novadā saslimušo ar Covid-19 skaits pieaudzis līdz astoņiem cilvēkiem.

Pļaviņu un Riebiņu novados patlaban saslimušo skaits nepārsniedz piecas personas, tāpēc SKPC detalizētāku informāciju nesniedz. Riebiņu novadā kopējais reģistrētais saslimušo skaits ir 12 personas, no kurām lielākā daļa ir izveseļojušās.


Aknīstes novadā līdz šim nav reģistrēts neviens saslimšanas gadījums ar koronavīrusu Covid-19. 

Visi saslimušie izveseļojušies Kokneses un Vārkavas novadā.

No piektdien Latvijā atklātajiem 259 jaunajiem Covid-19 gadījumiem 108 reģistrēti Rīgā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Rīgā kopējais pēdējās divās nedēļās saslimušo skaits ir sasniedzis 873 cilvēkus.

Piektdien 25 jauni Covid-19 gadījumi atklāti Daugavpilī, kur kopējais aktīvo saslimušo skaits sasniedzis 163. Pa desmit jauniem saslimšanas gadījumiem fiksēts arī apkārtējās pašvaldībās - Krāslavas un Daugavpils novados.

Aglonā vakar reģistrēti astoņi jauni saslimšanas ar Covid-19 gadījumi, Jēkabpilī - septiņi, bet Liepājā, Stopiņu un Madonas novados - pa pieciem jauniem gadījumiem. Slimība ir atgriezusies arī Ventspils, Gulbenes, Varakļānu un Balvu novados, bet tur saslimušo nav vairāk par pieciem.
Kā ziņots, piektdien Latvijā atklāti 259 jauni Covid-19 gadījumi, kas ir līdz šim lielākais vienā diennaktī atklātais inficēto skaits, liecina SPKC dati.

Pagājušajā diennaktī miruši četri ar Covid-19 inficēti cilvēki, un arī šis ir lielākais rādītājs, kāds vienā diennaktī līdz šim reģistrēts Latvijā.

No mirušajiem Covid-19 pacientiem viens bijis vecuma grupā no 45 līdz 50 gadiem, bet trīs - vecuma grupā no 80 līdz 90 gadiem.

Komentāri (0-3/3)

  • Arča
    29.10.2020 16:18
    Pērkons un Dievs nav viens un tas pats.Un Pērkons IR dievs....
  • Cilvēks
    29.10.2020 09:53
    Un pērkons nav nekāds Dievs un nav debesu tēvs, tā ir elkkalpība.
  • Cilvēks
    29.10.2020 09:50
    Nav nekādu Latvju dievu- tie ir elki, caur to pielūgšanu nāk lāsti pār Latviju un tautu. Nedusmināsim Dievu mūsu visu Rādītāju ar elku pielūgšanu, lai mūsu tautai un valstij nesāk iet ļaunāk. Nožēlojiet grēkus un lūdziet lai Debesu Tēvs, pie Kura vēršamies Latvijas himnā, apžēloja pār visu Latviju un tās tautu.

Atstājiet komentāru