2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

NMPD Jēkabpils brigāde no oktobra strādā jaunās telpās (FOTO)

Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMPD) Zemgales reģionālā centra Jēkabpils brigāde no oktobra strādā jaunās telpās Brīvības ielā 126. Par telpu nomu bijušā tiesu nama ēkā dienests līgumu noslēdzis ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību.

Līgums paredz iznomāt telpas ar kopējo platību 316,5 kvadrātmetri. Nomas maksa par tām ir 539,04 eiro mēnesī.Jauno darba telpu remontu par saviem līdzekļiem veica Zemgales reģionālais centrs, nodrošinot to  atbilstību dienesta vajadzībām. NMPD aizņem daļu no ēkas otrā stāva un jaunās telpas ir pusotru reizi lielākas nekā bija ieprikešējās. Turklāt šeit rasta iespēja iekārtot arī zāli darbinieku apmācībai un konferencēm.

Sarunā ar Radio1.lv NMPD Zemgales reģionālā centra vadītājs Dmitrijs Sergejevs sacīja, ka Jēkabpils brigāžu atbalsta centrā kopumā strādā 70 darbinieki, taču tie atrodās dažādās brigādēs – Viesītē, Pļaviņās, Dunavā un citviet. Uz vietas centrā ir 16 darbinieki, vadītāja jeb galvenā ārsta palīgs ir Vita Beniņa.

Ātrās palīdzības transporta stāvlaukums atrodas laukumā starp tiesu namu un policijas ēku. Brigāžu darbiniekiem ir izeja no ēkas uz stāvlaukumu. Lai arī stāvlaukums nav liels, Dmitrijs Sergejevs stāsta, ka ātrās palīdzības mašīnām tajā vietas pietiek, jo izsaukumos dodas četras brigādes, pārējais ir rezerves transports.

Dmitrijs Sergejevs piebilst, ka līdz oktobra vidum sadarbībā ar pašvaldību turpinās apkārtnes, pagalma un stāvvietu aprīkošana un labiekārtošana.

Atstājiet komentāru