2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī vakar dzēsta degošu baļķu kaudze un saimniecības ēka

Jēkabpilī vakar dzēsta degošu baļķu kaudze un saimniecības ēka

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 29.jūlija plkst. 6.30 līdz 30.jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu un trīs uz glābšanas darbiem, portāla Radio1.lv redakciju informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Anete Strazdiņa.

Vakar plkst. 16.48 VUGD saņēma izsaukumu uz Rīgas ielu Jēkabpilī, kur dega baļķu kaudze 10m2 platībā. Plkst. 17.42 ugunsgrēks likvidēts. 

Plkst. 18.27 tika saņemts izsaukums uz Jelgavas novada Elejas pagastu, kur, kā liecināja saņemtā informācija, deg šķūnis. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg saimniecības ēka pilnā 33m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no šķūņa iznesa un atdzesēja septiņus gāzes balonus. Plkst. 20.10 ugunsgrēks likvidēts. 

Šonakt plkst. 3.45 tika saņemts izsaukums uz Ābeļu ielu Jēkabpilī, kur dega saimniecība ēka. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg vienstāva saimniecības ēka pilnā 120m2 platībā un tai ir iebrucis jumts. Plkst. 6.22 ugunsgrēks likvidēts. 

Vakar Dobeles novada Naudītes pagastā bija nolūzis koks un pārkritis pār ceļa braucamo daļu. Ugunsdzēsēji glābēji koku sazāģēja un atbrīvoja ceļa braucamo daļu. 

Kopumā aizvadītajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma  36 izsaukumus, no kuriem desmit bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru