2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī apmeklētājiem atvērti sporta un bērnu rotaļu laukumi

Jēkabpilī apmeklētājiem atvērti sporta un bērnu rotaļu laukumi

No 20. maija sporta un bērnu spēļu laukumi Jēkabpils pilsētas teritorijā ir atvērti apmeklētājiem, portālu Radio1.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļā.


.

Ņemot vērā veiktos grozījumus Ministru kabineta 2020.gada 12.marta rīkojumā Nr.103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” par dažādu ierobežojumu atvieglošanu,  20.maijā Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors G.Gogulis izdevis rīkojumu atzīt par spēku zaudējušu 27.03.2020. rīkojumu “Par sporta un bērnu spēļu laukumu slēgšanu”.

Tas nozīmē, ka no 20.05.2020. sporta un bērnu spēļu laukumi Jēkabpils pilsētas teritorijā ir atvērti apmeklētājiem. Apmeklējot spēļu laukumus, aicinām apmeklētājus izturēties saprotoši un atbildīgi, ievērojot 2 metru distancēšanās nosacījumus.

Tiek atgādināts, ka ņemot vērā Ministru kabineta 2020.gada 12.marta rīkojumu Nr.103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” un ņemot vērā visā valsts teritorijā izsludināto ārkārtējo situāciju no lēmuma pieņemšanas brīža, mērķi ierobežot Covid-19 izplatību,  ārkārtējās situācijas spēkā esamības laikā  apmeklētājiem tika slēgti visi sporta un bērnu spēļu laukumi Jēkabpils pilsētas teritorijā.

Atstājiet komentāru