2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

No 18.maija Jēkabpilī atsāk piemērot braukšanas maksas atvieglojumus skolēniem

No 18.maija Jēkabpilī atsāk piemērot braukšanas maksas atvieglojumus skolēniem

No šodienas, 18. maija līdz šī gada 31.maijam Jēkabpilī atsāk piemērot braukšanas maksas atvieglojumus pilsētas maršrutu autobusos vispārējās izglītības iestāžu 1.-12.klašu skolēniem, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas audzēkņiem, kas deklarēti pilsētā un ir līdz 24 gadu vecumam, kā arī Krustpils pamatskolas izglītojamajiem, portāla Radio1.lv redakciju informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Attiecīgu rīkojumu š.g. 15.maijā izdevis Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis. Rīkojums izdots saistībā ar dažādu ierobežojumu mīkstināšanu valstī, kā arī ar mācību gada noslēgumu, kad izglītības iestāžu audzēkņiem jānodod mācību grāmatas, jādodas uz konsultācijām un jāgatavojas eksāmeniem. 12.klašu audzēkņiem, kuri gatavojas eksāmeniem, braukšanas maksas atvieglojumi Jēkabpils pilsētas maršrutu autobusos būs spēkā līdz 7.jūlijam, bet pārējiem skolēniem - līdz 31.maijam.

Paredzēts, ka 21.05.2020. Jēkabpils pilsētas domes sēdē tiks izskatīts lēmuma projekts, kas paredz noteikt, ka 12.klases audzēkņiem atvieglojums būs spēkā līdz mācību gada beigām – 07.07.2020.

Atstājiet komentāru