2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils Sporta namā darbu sāk mobilais Covid-19 analīžu ņemšanas punkts (FOTO)

No šodienas Jēkabpilī darbu sāka mobilais Covid-19 analīžu ņemšanas punkts, kas ir izvietots Jēkabpils Sporta namā.

Uz analīzēm saistībā ar Covid-19 var iet un tiks pieņemti cilvēki, kas iepriekš ir sazvanījušies pa tālruni 8303 un saņēmuši norīkojumu. Neviens netiks pieņemts, ja uz mobilo analīžu punktu būs devies pēc savas iniciatīvas. 

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils mērs Aivars Kraps sacīja, ka šorīt no rīta mediķi punktu iekārtoja Sporta nama zālē un šobrīd tas uz analīzēm pieņem jau pirmos pacientus. Kraps skaidroja, ka Sporta nams izvēlēts, lai ņemšanas punkts atrastos telpās, jo citu pilsētu pieredze liecinot, ka āra teltīs salst gan mediķi, gan pacienti. Patlaban Sporta nams ir tukšs, jo visi sporta pasākumi un treniņi ir atcelti. Savukārt pēc mobilā analīžu ņemšanas punkta darbības beigām, Sporta nams divas nedēļas stāvēšot aizvērts karantīnā. 

Foto: Atis Caune Zalāns

Komentāri (0-3/3)

  • Interesanti
    23.03.2020 22:09
    Asins analīzes ņems? Jau kādu laiku runā, ka to slimību nevar atrast asinīs!
  • es
    23.03.2020 15:54
    Vieta gan "pareizā" izvēlēta... varbūt vēl kādas skolas vestibilu varēja izvēlēties? Tās arī tagad slēgtas (((
  • Iedzīvotājs
    23.03.2020 15:16
    Krāps esot sacījis ,ka uz analīzēm tiekot pieņemti jau pirmie pacienti. Tikko zvaniju uz 8303. Viņi atbildēja ,ka Jēkabpils pagaidām vēl nav reģistrā un tur vēl nav iespējas pieteikties ,iespējams ka ar rītdienu tas būšot iespējams . Bet savukārt tekstā norādīta informācija ,ka nekādā citā veidā kā tikai caur 8303 nav iespējams veikt analizes šajos punktos .
    Kur loģika ? Kas tur veic analīzes tagad ?

Atstājiet komentāru