2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

ES pārtikas pakas Latvijas Sarkanais krusts Jēkabpilī izsniedz trīs vietās

ES pārtikas pakas Latvijas Sarkanais krusts Jēkabpilī izsniedz trīs vietās

Radio1.lv jau informēja, ka Latvijas Sarkanā Krusta Jēkabpils komiteja jau pagājušā gada rudenī no Jēkabpils pilsētas pašvaldības ieguva bezatlīdzības lietošanā nekustamo īpašumu Zaļā ielā 9. Tagad biedrībai ir divas atrašanās vietas – Rīgas ielā 201 un Zaļā ielā 9.

Latvijas Sarkanā Krusta Jēkabpils komitejas izpilddirektore Velta Ozoliņa informē, ka turpmāk Eiropas Savienības pārtikas un materiālās palīdzības atbalsta pakas iedzīvotāji varēs saņemt arī Zaļā ielā 9. Tur pārtikas pakas tiks izsniegtas pirmdienās no pulksten 9.00 līdz 12.00 un piektdienās no pulksten 11.00 līdz 13.00. 

Biedrība uzsver, ka pakas tiek izsniegtas arī biedrības telpās Rīgas ielā 201 – tur tās tiek dalītas katru darba dienu no pulksten 9.00 līdz 15.00, kā arī Jēkabpils Sociālā dienesta ēkā – Brīvības ielā 45 – tur pakas tiek izsniegtas otrdienās, trešdienās un ceturtdienās un pulksten 9.00 līdz 12.00.

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils komiteja turpina sniegt arī visus līdzšinējos pakalpojumus ēkā Rīgas ielā 201. Te par draudzīgām cenām var iegādāties apģērbu visai ģimenei, kā arī darbojas palīdzības istaba, kur apģērbu krīzes apstākļos var saņemt bez maksas. Šeit var iznomāt arī dažādus palīglīdzekļus – kruķus, staiguļus, tualetes krēslus, ratiņkrēslus un gultas.

Atstājiet komentāru