2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpils policijas iecirknim jauns priekšnieks - Rolands Bērziņš

Jēkabpils policijas iecirknim jauns priekšnieks - Rolands Bērziņš

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa priekšnieks kopš šī gada 5. februāra ir pulkvežleitnants Rolands Bērziņš, informē Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes  vecākā speciāliste Dace Kalniņa. Jau ziņots, ka iepriekšējais Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis no pagājušā gada 4.oktobra devies pensijā un šo laiku Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieka pienākumus pildīja Rolands Bērziņš.

Rolands Bērziņš savas dienesta gaitas Valsts policijā uzsāka 1999. gadā pēc Latvijas Policijas akadēmijas Policijas koledžas absolvēšanas, iegūstot policijas vidējā komandējošā sastāva darbinieka kvalifikāciju. Kopš tā laika viņš strādāja Jēkabpils policijas iecirknī Kārtības policijā dažādos amatos – gan kā lauku iecirkņa inspektors, gan arī kā vecākais inspektors, bet kopš 2011.gada R.Bērziņš bija Kārtības policijas nodaļas priekšnieks. Laika gaitā, pilnveidojot zināšanas, viņš ieguva otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību ar jurista kvalifikāciju un arī profesionālo maģistra grādu tiesību zinātnē.

R.Bērziņa darbs Valsts policijā ir  novērtēts  gan ar Valsts prezidenta, gan Ordeņu Kapitula kanclera, Valsts policijas, Iekšlietu ministrijas, Aizsardzības ministrijas, gan Lietuvas Republikas policijas departamenta, sadarbības partneru un pašvaldību apbalvojumiem. Kopumā dienesta laikā  par priekšzīmīgu pienākumu pildīšanu viņš ir saņēmis 47 apbalvojumus tostarp Valsts apbalvojumu “Viestura ordenis”,  Valsts policijas apbalvojumu “Kārtības policijas nopelnu zīme”, Iekšlietu ministrijas apbalvojumu “Zelta Goda zīme”, Lietuvas Republikas Valsts departamenta apbalvojumu pirmās pakāpes “Kārtības policijas nopelnu zīme”, Aizsardzības ministrijas apbalvojumu “Goda raksts” u.c.

R.Bērziņš uzskata, ka darbs policijā ir komandas darbs, tāpēc viņš īpaši lielu paldies par kopīgo darbu saka saviem Jēkabpils iecirkņa kolēģiem, jo tikai tad, ja ir laba komanda, var sasniegt izcilu rezultātu. „Ar pārliecību varu teikt, ka Jēkabpils iecirkņa darbinieki ir vislabākā komanda!” piebilst R.Bērziņš. 

Lai stiprinātu kolektīva vienotību, R.Bērziņš regulāri organizē kolektīva saliedēšanas pasākumus – sporta dienas, meža stādīšanas dienas, Ziemassvētku eglītes darbinieku bērniem u.c. Brīvajā laikā jaunajam Jēkabpils iecirkņa priekšniekam patīk aktīvi atpūsties pie dabas vai apceļot tuvākas un tālākas zemes kopā ar ģimeni, kā arī viņš ir aizrautīgs mednieks.

Atstājiet komentāru