2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Lielā vēja dēļ Jēkabpils jauniešu diena pārcelta uz svētdienu

Lielā vēja dēļ Jēkabpils jauniešu diena pārcelta uz svētdienu

(Mainīts virsraksts, papildināta pirmā rindkopa, labots pasākuma datums)

Sestdien, 18.jūnijā paredzētā Jēkabpils jauniešu diena stadionā "Vārpa" laika apstākļu jeb lielā vēja dēļ pārcelta uz svētdienu, 19.jūniju. Aktivitātes paliek nemainīgas!

Mēs, Jēkabpils jaunieši, izvēlamies teikt !” šodienai aizraujošā gaisotnē. Aicinām ikvienu ierasties uz Jēkabpils Jauniešu dienu! Tas ir pasākums, kuru neviens nedrīkst un negrib palaist garām! Šī gada 19. jūnijā Jēkabpils stadionā “Vārpa”, sadarbībā ar lielāko ielu sporta un kultūras organizāciju Ghetto Games”. Pasākums pulcēs vairāk nekā 3000 jauniešu no Jēkabpils un citām Latvijas pilsētām.

Jēkabpils Jauniešu dome sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību un lielāko ielu sporta un kultūras organizāciju “Ghetto Games” organizē vasaras karstāko pasākumu mūsu skaistajā pilsētā, solot sagādāt ne mazums jaunu pārsteigumu.

Turnīri norisināsies 12 dažādos sporta veidos: ielu basketbolā, ielu futbolā, ielu florbolā, ielu vingrošanā, pludmales handbolā un volejbolā, kā arī ekstrēmās skrituļslidošanas (inline) un BMX sacensībās. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izcīnīt balvas arī galda tenisa, galda hokeja, dambretes un novusa turnīros, savukārt, novitāte šogad - Bumbumba.lv piedāvāta atrakcija un iespēja spēlēt futbolu neierastā veidā - burbuļfutbols. Tāpat, ikviens apmeklētājs varēs patverties no saules ērtajā Bites atpūtas teltī, kur varēs gan atvilkt elpu, gan uzlādēt telefonu, gan arī izmēģināt ātru 4G internetu.

Par vasarīga festivāla atmosfēru rūpēsies mākslas zona, kā arī karstumu pasākumam piešķils zinātnes eksperimentu telts, kurā ķīmiskie un fizikālie procesi tiks demonstrēti jauniešiem interesējošā veidā. Īpašs pārsteigums- jaunā skeitparka siena, kur ar krāsas triepieniem izpausties būs iespēja ikvienam Jauniešu dienas apmeklētājam.

Neesam aizmirsuši arī par elpas atvilkšanu un latviešu filmu noskatīšanos kino teltī, kura būs atvērta apmeklētājiem jau no plkst. 11:00, kā arī jau atkāroti Jēkabpils jaunieši būs parūpējušies par ierīkotām atpūtas zonām ar īpaši dizainētiem JJD atpūtas krēsliem, kur baudīt kādu atspirdzinošu dzērienu vai Ghetto Burgeri.

“Nav noslēpums, ka ikviena jaunieša ikdiena paiet, sazinoties ar draugiem WhatsAppā, lasot jaunumus Twitter un laikojot bildes Facebook. Tādēļ Bite aicina ikvienu pārbaudīt savu izveicību, piedaloties WhatsApp šķēršļu joslā, kur apvienojot veiklību un pieredzi, rakstot telefonā, varēs tikt pie Nilox kameras, ar ko iemūžināt savu aizraujošo vasaru. Tāpat, norisināsies arī īpaša spēle, kuras galvenā balva būs Hoverboard, taču par to jau varēs uzzināt, atnākot uz pasākumu, vai arī sekojot līdzi tā gaitai Bites un Ghetto Games sociālajos tīklos,“ pauž Jēkabpils Jauniešu domes vadītājs Rūdolfs Studāns.

Pasākumu vadīs Ghetto līderis Raimonds Elbakjans, pārsteigs muzikālie priekšnesumi Ghetto Faktora dalībnieces Melitas Rozentāles izpildījumā, hip-hop deju grupas “InterBeatles” dejotāju performance, un par muzikālo noformējumu rūpēsies Ghetto galvenais DJ – GetDizzy.

Par balvām rūpēsies pasākuma galvenie sponsori, to skaitā Jēkabpils uzņēmēji, finansiāli atbalstot pasākuma norisi un veidojot balvu fondu.

Reģistrēšanās turnīriem- plkst. 11:00, savukārt Jauniešu dienas atklāšana gaidāma plkst. 12:00. Sporta spēļu nolikumi jau pieejami Jēkabpils jauniešu portālā – jekabpils-jauniesiem.lv.

Mēs esam gatavi aizvadīt lieliskāko vasaras dienu! Jēkabpils Jauniešu dome gaidīs ikvienu sportiska dzīves veida piekritēju!

Seko līdzi jaunākajai informācijai JJD un Ghetto Games Facebook lapās, Instagram un Twitter kontos – @jauniesudome un @ghettogames

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Kontaktinformācija:

Dace Vaivade
Ghetto Games Menedžere
tālr.29418103
vaivade.dace@gmail.com

Ieva Gādmane
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Jaunatnes lietu speciāliste
ieva.gadmane@jekabpils.lv, 25906344;

Ghetto Games atbalstītāji:

Partneri: Rīgas Dome, Rīgas Brīvosta, Latvijas Nafta.

Sadarbības partneri: Latvijas universitāte, LiveRīga, Maxima, Sprite, adidas, LTSA, Pronets, Mārtiņa Beķereja.

Atbalsta: Mangaļi, ProBasketball, Sporta Punkts, Komanda, Būvniecības ABC, Latvijas Futbola federācija, Latvijas Florbola savienība, Veselības Fabrika, LGK atrakcijas, Skrīveru Saldumi, Armets, Forum Cinemas, Latvijas sporta federāciju padome.

Pašvaldību atbalsts: Ventspils, Jūrmala, Jēkabpils, Ikšķile, Cēsis, Alūksne, Krāslava, Smiltene

Informē: TV24, JCDecaux, Draugiem.lv TVNET, OK!, Otrkito, Kas Jauns, Sīrups, Pastaiga, Young.lv, Sportacentrs.com, Sporta avīze
Jēkabpils novada uzņēmēji: SIA “Krokuss”, Sedumi, Sakura suši bārs, SIA “Margret”, SIA “Dižmežs”, SIA “LC Būve”, SIA “MK Dizains”, Citruss SPA, SIA “Silpec”, SIA “PMK”, Marteks auto, SIA “Bezdelīga”, A/S Swedbank

Atstājiet komentāru