2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

„Ghetto Aliansē” Jēkabpils iet karsti! (FOTO)

„Ghetto Aliansē” Jēkabpils iet karsti! (FOTO)

„Ghetto Alianse" Jēkabpils 3. posms norisinājās 26.jūlijā Jēkabpils pilsētas stadionā. Par čempiona titulu trijos sporta veidos- ielu basketbolā, ielu futbolā un volejbolā cīnījās 37 komandas no Jēkabpils, Madonas, Barkavas, Viesītes, Vidsalas, Varakļāniem un arī Ogres. Paralēli jau ierastajiem sporta veidiem notika arī „Ghetto Dance" 2014 atlasa, kā arī projekts „Es zinu, Tu to vari!"

26. jūlija (3. POSMA) uzvarētāji:

„Ghetto basket" Jēkabpils
U17 un vecāki
1. vieta „Cita Atpūta"
2. vieta „Alise"
2. vieta „Vajag nosaukumu"
 
Līdz 16. g.
1. vieta „K-Čau"
2. vieta „Dzelzis"
3. vieta „Cepti pelmeņi"
 
U14 grupa
1.vieta „Palma"
2. vieta „Stienis"
3. vieta „Pony Power"
 
„Ghetto Football" Jēkabpils

U16 un vecāki
1. vieta „Banzai"
2. vieta „Kissdogs Francijā"
3. vieta „Celtnieki"
 
Līdz 16.g.
1. vieta FK „Jēkabpils"
2. vieta „RMSK"
3. vieta „Cūciņa"
 
„Ghetto volley" Jēkabpils

Sieviešu grupa
1. vieta „Vienalga"
2. vieta „Nav vienalga"
 
Vīriešu grupa
1. vieta „Double D"
2. vieta „Koma"
3. vieta „Akurātera iela"
 
"Ghetto Games" izbraukuma posms Jēkabpilī notika sociālā projekta „Es zinu, Tu to vari!" ietvaros. Lielākā daļa projekta „Es zinu, Tu to vari!" pasākumu bija veltīti jauniešiem, atsevišķi pasākumi tika paredzēti arī ģimenēm kopā ar bērniem. Projekta mērķis ir iedvesmot jauniešus būt fiziski aktīviem un veidot izpratni, ka veselīgs un aktīvs dzīvesveids un atteikšanās no dažādu atkarības vielu lietošanas palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Projekta ietvaros no jūlija līdz augustam notiks vairāk kā 58 pasākumi visā Latvijā – ielu basketbola turnīri, ielu vingrošanas sacensības un citi ielu kultūras pasākumi, kā arī nometnes un ģimeņu sporta dienas. Par visām projekta aktivitātēm var uzzināt portāla draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/tutovari. Aktivitātes veidotas tā, lai tās būtu vienkāršas un viegli pieejamas ikvienam interesentam.
 
Īpašs paldies par atbalstu tiek izteikts Jēkabpils Bērnu un Jauniešu centram, DJ „House Candy", kā arī „Ghetto Family" par sagādātajām balvām ielu basketbolā.
 
„Ghetto Alianse" Jēkabpils notiek katru otro nedēļu Jēkabpils pilsētas stadionā. Nākošais posms gaidāms jau 2. augustā, kā jau ierasts cīņa par uzvaru notiks strītbolā, volejbolā, florbolā un futbolā.

Mūs atbalsta: Jēkabpils pilsētas dome, Jēkabpils Sporta centrs, SIA Margret, LC Būve, Swedbank, BK Jēkabpils, SIA Sedumi, Sakura suši bārs, Jēkabpils Bērnu un Jauniešu centrs

Informatīvo atbalstu sniedz: Brīvā Daugava, Jaunais Vēstnesis, jekabpils-jauniesi.lv, jekabpils.lv, Jēkabpils24, Jēkabpils sporta centrs, Pļaviņu novada dome, Pļaviņu jauniešu dome „Ideja", Radio1, Vidusdaugavas TV.

Atstājiet komentāru