2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jaunie dziedātāji„Ghetto Faktors“ TOP 8  pusfinālā uzstāsies ar īpašiem priekšnesumiem

Jaunie dziedātāji„Ghetto Faktors“ TOP 8 pusfinālā uzstāsies ar īpašiem priekšnesumiem

Atbalsti savu favorītu pusfināla koncertā klātienē 15.aprīlī Andrejostas ielā 4a, First Dača

Koncerta sākums plkst. 20:00

Kopumā projektam jauno dziedātāju konkursam „Ghetto Faktors“ pieteicās 185 jaunieši, bet šobrīd, pēc divām atlases kārtām, ir palikuši spēcīgākie 8. Konkursa iepriekšējās (otrās) atlases kārtas rezultātu reitings saskaņā ar 50/50 žūrijas un skatītāju balsojumu pārsteidza pasākuma organizatorus un žūriju. Organizatori un žūrija atzīst, ka nebija gatavi tam, ka dalībnieku sniegums konkursā būs tik labs. Tāpēc mūziķi Aminata Savodogo un Justs Sirmais, konkursa producents Edgars Augstkalns un Ghetto Games pārstāvis Antons Semeņaks vienbalsīgi nolēma koncertā atkārtoti vērtēšanai tika virzīt 5 dalībniekus, no kuriem nākamajā kārtā iekļuva Edvards Grieze un Katrīna Cīrule.

Kā uzsvēra konkursa organizators Mārtiņš Klucis (DJGetDizzy):“ Jau šobrīd ir skaidrs, ka Ghetto Games uzrunās sadarbībai pasākumos visus TOP15 dalībniekus. Piemēram, Getiņš vairs nav iedomājams bez 11 gadīgās Andželīnas Alekses atbildes gājiena Eminem un Amandas Bašmakovas Queen gabala. Par laimi Grīziņkalna parkā nav stikla logu, jo, iespējams tur uzstāsies Katrīna Anna Vīgante..“

31.marta (trešās) atlases kārtas žūrija – mūziķi Aija Vītoliņa (Amber), Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un Edgars Augstkalns ir lēmuši, ka uz konkursa pusfinālu 15.aprīlī tiek izvirzīti:

  1. Taronuhi Hačjana

  2. Katrīna Cīrule

  3. Šarlote Lēnmane

  4. Dairis Zitāns

  5. Santa Daņeļeviča

  6. Edvards Grieze

  7. Una Aizgale

  8. Mārtiņš Strods

Spēcīgākais no atlikušajiem 8 konkursa dalībniekam tiks noteikts fināla koncertā 29.aprīlī.

Uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu orģināldziesmu profesionālā skaņu studijā, kopā ar Ghetto TV uzņemt dziesmas videoklipu, kā arī visas sezonas garumā tiks dota iespēja uzstāties Ghetto Games rīkotajos pasākumos.

Sagatavoja

Laura Dabare

Ghetto Games pārstāve

Atstājiet komentāru