2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Kultūras pārvaldes skaidrojums par negadījumu STUNFIGHTERS šovā pilsētas svētku laikā

Kultūras pārvaldes skaidrojums par negadījumu STUNFIGHTERS šovā pilsētas svētku laikā

Portāls Radio1.lv saņēma plašāku skaidrojumu no Jēkabpils kultūras pārvaldes par negadījumu kaskadieru šova laikā pilsētas svētkos. Sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Druviniece informē:

"Pilsētas svētkos, 9. jūlijā, notika kaskadieru šovs “Stuntfighters”. Kaskadiera Jāņa Rozīša uzstāšanās laikā notika tehniska kļūme, tās rezultātā motocikls ietriecās norobežojošajā žogā. Cieta divi šova skatītāji, kas atradās tuvāk norobežojošajam žogam.

Cietušajiem notikuma vietā nekavējoties palīdzību sniedza neatliekamās medicīnas brigāde, kas dežūrēja pasākuma norises vietā. Vienai no cietušajām pēc neatliekamās palīdzības brigādes apskates hospitalizācija nebija nepieciešama, savukārt otra cietusī tika nogādāta Jēkabpils reģionālās slimnīcas uzņemšanas nodaļā.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas direktors Ivars Zvīdris komentē: “Sievietei kaulu bojājumi netika konstatēti. Hospitalizācija nebija nepieciešama un paciente turpina ārstēties ambulatori. ”


Pasākuma organizatori - Jēkabpils Kultūras pārvalde izpildīja visus līgumā iekļautos nosacījumus, nodrošinot norobežojošo sētu, apsardzi un mediķus pasākuma norises vietā.


Komentē komandas “Stuntfighters” menedžeris Mārtiņš Arents: “Tas ir tehnisks negadījums, kas jebkurā sporta veidā, kurā iesaistīta tehnika, var gadīties. To paredzēt un ietekmēt ir nepiespējami! Priecājamies, ka nav smagu bojājumu un svētki/šovs varēja turpināties.”

Jēkabpils Kultūras pārvalde atvainojas visiem par sagādātajām neērtībām!"

Foto: Lāsma Irša

Publicitātes foto

Saistīta ziņa: Pilsētas svētkos kaskadieru šovā savainota kāda jēkabpiliete

Atstājiet komentāru