2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Tirdzniecības centrā “Sēlija” atskanējusi trauksmes sirēna, evakuēti cilvēki

Tirdzniecības centrā “Sēlija” atskanējusi trauksmes sirēna, evakuēti cilvēki

Aculiecinieks Radio1.lv informēja, ka pirmdien Jēkabpilī, tirdzniecības centrā “Sēlija” atskanējusi trauksmes sirēna un tika evakuēti gan darbinieki, gan apmeklētāji.

Sazinājāmies ar SIA “Marno J” mārketinga speciālisti Eviju Sprukstu – Merožu, kura pastāstīja, ka trauksmes sirēna atskanējusi ap pulksten 9.10. Centrs nekavējoties ticis evakuēts. Evakuācija noritējusi organizēti gan daudzo veikalu darbinieki, gan apmeklētāji bez iebildumiem devušies laukā no tirdzniecības centra telpām. Evakuācija notikusi ātri un organizēti – triju minūšu laikā. Apmēram 45 minūšu laikā, līdz pulksten 9.55, tika noskaidroti trauksmes iemesli un secināts, ka briesmas nedraud, centrs var atsākt darbu un pircēji turpināt iepirkšanos.

Evija Spruksta – Meroža stāsta, ka šoreiz tā bijusi viltus trauksme jeb notikusi tehniska kļūme, kas likusi atskanēt sirēnai. Tuvākajā laikā trauksmes sistēma tiks pārbaudīta un kļūmes novērstas, lai trauksmes sirēna neatskanētu bez iemesla, kā tas bija pirmdien.

Komentāri (0-3/3)

  • dzerajs
    02.07.2018 18:32
    Parak biezi jau. Ipasi naktis! :D
  • Zinātājs
    02.07.2018 18:32
    Visos lielveikalos šogad tiks veiktas trauksmes evukacijas,lai pārbaudītu cilvēku attieksmi un trauksmes novēršanu kā arī ātrumu...tādā veidā pārbaudīs vai mācības ir lielveikalos apgūtas.
  • T/C Sēlija darbin.
    02.07.2018 18:32
    Mēs paši evakuējāmies. Neviens mūs neevakuēja. ;D

Atstājiet komentāru