2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

16.maijā Tiesībsarga biroja juristi konsultēs Jēkabpils iedzīvotājus

16.maijā Tiesībsarga biroja juristi konsultēs Jēkabpils iedzīvotājus

Pirmdien, 16. maijā laikā no plkst. 15.00 līdz plkst. 18.00 Jēkabpils Galvenajā bibliotēkā (Jēkabpilī, Rīgas ielā 212) ikvienam interesentam būs iespēja saņemt individuālas Tiesībsarga biroja juristu konsultācijas par cilvēktiesību, labas pārvaldības un diskriminācijas jautājumiem. Iedzīvotājiem konsultācijas ir bez maksas un uz tām ir jāpiesakās iepriekš, zvanot uz Tiesībsarga biroja tālruni 67686768.

Iedzīvotājus konsultēs pieredzējuši Tiesībsarga biroja juristi. No Tiesībsarga biroja saņemtajiem iesniegumiem un līdzšinējām klientu konsultācijām secināms, ka sabiedrībā ļoti aktuāli ir jautājumi par bērnu un ģimenes tiesībām, sociālajiem un ekonomiskajiem jautājumiem, kā arī tiesībām uz taisnīgu tiesu. Arvien vairāk pieaug iedzīvotāju jautājumi par labas pārvaldības ievērošanu valsts un pašvaldību iestādēs.

 

Papildu informācija:

 

Ruta Siliņa

Latvijas Republikas Tiesībsarga biroja

Komunikācijas un starptautiskās sadarbības nodaļas vadītāja

tālr. 67201416,

e-pasts Ruta.Silina@tiesibsargs.lv,

mājas lapa: www.tiesibsargs.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Zane
    02.07.2018 18:32
    Būs jāpastāsta Tiesībsargam kā JK namu pārvalde pārkāpj manas cilvēktiesības, atslēdzot apkuri jau aprīļa sākumā mājā, kur dzīvoju, lai gan man nav parādu par saņemtajiem pakalpojumiem. Tas tik noveda pie tā, ka aukstā dzīvokļa dēļ saslima mans bērns un es pati. Man nav jācieš parādnieku dēļ un nav ar parādniekiem jācīnās, bet gan jāsaņem pakalpojums par kuru esmu samaksājusi.Domāju, ka te darbs ir Tiesībsargam.

Atstājiet komentāru