2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Veselības nedēļā būs vēl viena aktivitāte!

Veselības nedēļā būs vēl viena aktivitāte!

Veselības nedēļas ietvaros 28.aprīlī plkst.18.00 Jēkabpils senioru Dienas centra lielajā zālē tiks organizēts veselīga uztura seminārs. Seminārā tiek aicināti piedalīties visi pašvaldības iedzīvotāji, kuri vēlas būt veseli un vairot veselību sev visapkārt. Seminārā tiks stāstīts par veselīgu uzturu, tā pamatiem, par to, kas nepieciešams pieaugušajiem un bērniem, un kā veidot ikdienas ēdienkarti. Semināru vadīs lektore Anda Radziņa, uztura un fitnesa trenere, daudzu meistarklašu un programmu vadītāja veselīga dzīvesveida popularizēšanā, daudziem jēkabpiliešiem jau zināma kā fitnesa stundu vadītāja Jēkabpils vispārizglītojošajās mācību iestādēs, kuras šogad Jēkabpilī tiek organizētas jau trešo gadu.

Semināra organizēšanu atbalstīja Jēkabpils pašvaldība. Dalība seminārā ir bez maksas, bet ņemot vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, interesentiem lūgums pieteikties pa tālr. 26085401 vai rakstot uz jekabpils.veseliba@inbox.lv

Žanete Tiltiņa, veselības veicināšanas un Nacionālā veselīgo pašvaldību tīkla (NVPT) koordinatore Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Atstājiet komentāru