2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Notiek aptauja par Jēkabpils bērnudārzu darbu

Notiek aptauja par Jēkabpils bērnudārzu darbu

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina piedalīties aptaujā “Iedzīvotāju viedokļa noskaidrošana par pirmsskolas izglītības iestāžu darbu un sniegtā pakalpojuma kvalitāti”, liecina ieraksts Jēkabpils domes mājas lapā.

Aptauja ir anonīma, un tās rezultāti tiks publicēti vienīgi apkopotā veidā. Aptaujas mērķis ir noskaidrot Jēkabpils pilsētas iedzīvotāju viedokli par pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu darbu un sniegtā pakalpojuma kvalitāti.

Aptauja pieejama Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā http://www.jekabpils.lv

Foto: jekabpils.lv

Komentāri (0-5/5)

  • Guest
    02.07.2018 18:32
    Mīļie vecāki - vairāk uzmanības ikdienā pievērsiet saviem bērniņiem nevis pieprasiet to no bērnudārziem:)
  • omamma
    02.07.2018 18:32
    Ja jau bērnu dārzos ir tik slikti-algojat auklīti mājās! Bērns būs aprūpēts pieskatīts un perfekti sagatavots skolai! Nav jau spiesta lieta- vest uz bērnudārzu! Ja nav naudiņas auklītei,tad pašiem vecākiem vairāk jānodarbojas un jāizglīto savi bērni. Cita acī saskatāt salmiņu,bet savā neredzat baļķi!?
  • ....
    02.07.2018 18:32
    Nu,man meita iet zvanina.5gados i lasa,i raxta i visu zin.tas ka,jus pasas ar bernu nenodarbojaties nenozime,ka darzins visur vainigs.
    Ja ir tadas pretenzijas,tak vediet citur un nebus jasudzas!!!!vaitad darzinu trukst jekabpilii??? Un audzinatajas ir pasas labakas:))
  • ohmgh
    02.07.2018 18:32
    ja zvaninina arprats man berns aizgaja uz pirmo klasi neko labu neimacijies labi ka majas macijamies ,un mums daudzi vecaki neapmierinati ar audzinataju darbu
  • tFhfgh
    02.07.2018 18:32
    Man berns iet zvanina.Godigi sakot neko labu nevaru pateikt.Pedejaia gads un uz skolu.Alfabetu visu nezina,lasit nemak.Vecaku sapulce uzdevu jaut.sk.cik bernus jus diena nodarbinat.Atbilde fascineja 6.Vinas nevarot piespiest bernu macities ja vins negrib,bet grib speleties.Par darzinu ari neteiksu ka maz jamaksa,plus klat tagad maksaju privatsk.lai sagatavo bernu uz skolu.Man nav tadas iespejas ar bernu nodarboties,jo stradaju lidz 22:00.....Vel man loti patik darzina,jau vairakas reizes esmu pamanijusi aizej bernam pakal a audzinataju uz vietas nav.Berni pasi par sevi atstati speleties.Un tas nav nekadas 10,15min.Vienreiz pat pusstundu gaidiju.:)

Atstājiet komentāru