2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

“Vakanču gadatirgū” Jēkabpilī piedāvās vairāk nekā 400 vakances

“Vakanču gadatirgū” Jēkabpilī piedāvās vairāk nekā 400 vakances

Sestdien, 2.aprīlī, Jēkabpils Tautas namā no plkst. 11:00 – 15:00 notiks Jēkabpilī pirmais “Vakanču gadatirgus”. Tajā dalību pieteikuši 25 uzņēmumi un organizācijas, kas piedāvās vairāk nekā 400 vakances gan pilsētas teritorijā, gan ārpus tās.

Vakances tiks piedāvātas tādās nozarēs kā apģērbu rūpnieciskā ražošana, sabiedriskā ēdināšana, kūdras ieguve, tirdzniecība, lauksaimniecība, ceļu būve, kokapstrāde, kā arī valsts aizsardzība un citās.

Par iespējām sava biznesa uzsākšanai un profesionālajai pilnveidei informēs Attīstības finanšu institūcijas ALTUM Jēkabpils nodaļas pārstāvji, Zemgales uzņēmējdarbības centrs, Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs, kā arī mācību centrs “BUTS” un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs.

Nodarbinātības valsts aģentūras stendā darba devēji varēs uzzināt par uzņēmumiem piedāvātajiem pakalpojumiem, savukārt darba ņēmēji - par mācību un nodarbinātības iespējām Latvijā, Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs.

Karjeras konsultanti darba meklētājiem sniegs ieteikumus CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā, padomus, kā sagatavoties darba intervijai, kā arī konsultēs par profesionālo piemērotību.

„Vakanču gadatirgu” rīko Jēkabpils pilsētas pašvaldība, sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūras Jēkabpils filiāli.

Pasākuma programma

Tautas nama Lielajā zālē

11:00 “Vakanču gadatirgus” atklāšana.

11:10-15:00 Iespēja darba meklētājiem individuāli iepazīties ar piedāvātajām vakancēm, pārrunas ar darba devēju pārstāvjiem,

Informācija par atbalsta iespējām sava biznesa uzsākšanai un profesionālo pilnveidi,

Informācija un konsultācijas par NVA pakalpojumiem - apmācību un nodarbinātības iespējām, pakalpojumiem bezdarbniekiem/darba meklētājiem un darba devējiem, karjeras konsultantu konsultācijas,

Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sociālā dienesta informācija par sociālo pakalpojumu pieejamību pilsētā.

Tautas nama Baltajā zālē

11:15 – 14:00 Uzņēmumu prezentācijas

Informāciju sagatavoja:

Laura Afanasjeva

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru