2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Advokatūras dienās iedzīvotājiem sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas

Advokatūras dienās iedzīvotājiem sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas

Atzīmējot Latvijas advokatūras 95 gadu jubileju, no šodienas līdz 18.martam 130 zvērināti advokāti Advokatūras dienās iedzīvotājiem sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas visā Latvijā,  informē Zvērinātu advokātu kolēģijas komunikācijas konsultante Elīna Kalniņa.

Visvairāk zvērinātu advokātu būs Rīgā, kā arī bezmaksas konsultācijas tiks nodrošinātas 21 pilsētā, tostarp Liepājā, Valmierā, Bauskā, Rēzeknē un Jēkabpilī.

Jēkabpilī bezmaksas konsultācijas sniegs advokātes Dzintra Zoldnere, kas specializējusies civiltiesībās un administratīvajās tiesībās. Viņa bezmaksas konsultācijas sniegs 14.martā no pulksten 11.00 līdz 16.00. Iepriekš pietiekšanās pa tālruni: 26594067.

Jēkabpilī bezmaksas konsultācijas sniegs arī advokāte Ausma Rozenberga, kas specializējusies civiltiesībās, krimināltiesībās, administratīvās tiesībās, darba tiesībās un konstitucionālās tiesībās. Viņa bezmaksas konsultācijas sniegs 16. martā no plkst. 10.30 līdz 16.00. Iepriekš pietiekšanās pa tālruni: 29269587un 65233455 vai e-pastu: ausma26@inbox.lv. Konsultācijas notiks: Jēkabpilī, Brīvības ielā 140/142-5.

Bezmaksas konsultācijām īpaši aicināti pieteikties tie iedzīvotāji, kam līdz šim nav bijusi iespēja saņemt advokātu juridisko palīdzību samaksas vai citu ierobežojumu dēļ.

Mājaslapas "advokatura.lv" sadaļā "Bezmaksas juridiskā palīdzība - 14. līdz 18.marts" ir pieejams saraksts ar to zvērināto advokātu kontaktinformāciju, kas Advokatūras dienās sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas. Interesenti aicināti ar izvēlēto advokātu sazināties individuāli, lai vienotos par konsultācijas laiku un tiesību jomu, kurā nepieciešams padoms. Ņemot vērā, ka konsultāciju laiks ir ierobežots, advokāti iedzīvotājus aicina pieteikties laikus. Gadījumā, ja cilvēkam nav iespējams ierasties, advokāti lūdz atteikt konsultācijas rezervāciju, lai šo iespēju varētu izmantot kāds cits.

Atstājiet komentāru