2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpils senioriem ir iespēja apmeklēt peldbaseinu bez maksas

Jēkabpils senioriem ir iespēja apmeklēt peldbaseinu bez maksas

Jēkabpils pilsētas pašvaldība 2016.gada budžetā ir radusi iespēju senioriem bez maksas divas reizes nedēļā apmeklēt "Citrus" sporta centra peldbaseinu, atvēlot tam 2600 EUR.

Ierodoties baseinā, apmeklētājiem administratorei būs jāuzrāda pensionāra apliecība.
Sporta centra pārstāvis Modris Lācis informē, ka seniori baseinu varēs apmeklēt otrdienās un piektdienās no plkst.10.00 līdz 12.00, sākot no šīs nedēļas piektdienas, 19.februāra.

Ierosinājumu pašvaldībai sniegt iespēju bezmaksas senioru peldbaseina apmeklējumam izteica paši seniori 2015.gada nogalē, kad notika Jēkabpils pensionāru apvienības "Sasaiste" organizēta diskusija, kurā piedalījās pieci pašvaldības deputāti, t.sk.domes priekšsēdētājs L.Salcevičs un priekšsēdētāja vietnieks sociālos jautājumos J.Raščevskis. Diskusijas rezultātā tika panāktas trīs vienošanās, no kurām divas (dušas ierīkošana Jaunajā ielā 39, JPA "Sasaiste" telpās un bezmaksas peldbaseina apmeklējums senioriem) nu ir izpildītas. Atklāts palicis jautājums par ēkas Jaunajā ielā 39 (bij.PII "Zvaigznīte") daļēju izmantošanu NVO centra izveidei. Arī par šo pašvaldība sola rast risinājumu jau vistuvākajā laikā, aicinot nevalstiskā sektora pārstāvjus iesaistīties darba grupā, kas diskutēs par ēkas turpmāko izmantošanu. Pašlaik gan vēl šāds uzaicinājums nav saņemts.

Agita Pleiko,
NVO eksperts

Foto: citrusspa.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Apsveicami!
    02.07.2018 18:32
    Patiešām apsveicami!

Atstājiet komentāru