2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Salceviča atbalstītais Valainis gatavs strādāt EM parlamentārā sekretāra amatā (VIDEO)

Salceviča atbalstītais Valainis gatavs strādāt EM parlamentārā sekretāra amatā (VIDEO)

Tā dēvētās reģionāļu grupas pārstāvis Saeimas deputāts Viktors Valainis (Jēkabpils reģionālā partija) gatavs uzņemties Ekonomikas ministrijas (EM) parlamentārā sekretāra amata pienākumus.

Kā šodien pēc partijas "Vienotība" valdes sēdes žurnālistiem sacīja Valainis, kuru šorīt frakcija nosauca kā potenciālo ekonomikas ministru, viņu šim amatam izvirzīja Tukuma, Jēkabpils un Latgales reģionālās partijas.

Valainis uzskata, ka EM būtu jāpievērš uzmanība teritoriālajai reformai, kas jāveic, nevis velkot līnijas, bet to balstot ekonomiskajā pamatojumā, un reģionālās partijas šajā jautājumā "nāks palīgā".

Ekonomikas ministra amatam "Vienotības" virzītais Arvils Ašerādens pauda atbalstu priekšlikumam Valaini aicināt par EM parlamentāro sekretāru.

Partijas "Vienotība" valde šodien nolēma izglītības un zinātnes ministra amatam topošajā valdībā virzīt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītāju Kārli Šadurski, ekonomikas ministra un premjera biedra amatam - Finanšu ministrijas parlamentāro sekretāru Arvilu Ašeradenu, bet labklājības ministra amatam - pašreizējo finanšu ministru Jāni Reiru.

LETA

Atstājiet komentāru