2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī, Pils rajonā izveidota slidotava (PAPILDINĀTS)

Jēkabpilī, Pils rajonā izveidota slidotava (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar Lauras Afanasjevas sniegto informāciju un pievienots viens foto)

Jēkabpilī, Pils rajonā izveidota slidotava, informē ieraksts Jēkabpils pilsētas pašvaldības kontā facebook.com.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības  Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece  Laura Afanasjeva informē: "Pagājušajā nedēļā pie mājas Pils rajonā 219 ierīkota slidotava mikrorajona iedzīvotājiem. Slidotavas ierīkošanas darbus un turpmāku uzturēšanu veic Jēkabpils pilsētas pašvaldība un SIA “Pils rajona namu pārvalde”. Kā informē namu pārvaldes valdes loceklis Mihails Aleksejevs, slidotava izveidota aptuveni 600 kvadrātmetru teritorijā, vietā, kur nesen tika uzklāts grants segums. Slidotavas ierīkošanai patērētā ūdens izmaksas sedz Jēkabpils pilsētas pašvaldība. Papildus ir uzstādīti arī divi soliņi.

Pašlaik slidotava ir ierīkota ar minimāliem izdevumiem, bet Jēkabpils pilsētas pašvaldība budžeta iespēju robežās nākotnē plāno arī plašākus slidotavas labiekārtošanas darbus – asfalta seguma ieklāšanu, apgaismojuma ierīkošanu un bortu uzstādīšanu, lai iedzīvotājiem nodrošinātu iespēju kvalitātīti un aktīvi pavadīt brīvo laiku ziemas periodā.

Slidotavu var apmeklēt ikviens interesents ar personīgo inventāru."

Jau ziņots, ka slidotava darbojas arī Jēkabpils stadionā un slidot iespējams arī uz Radžu ūdenskrātuves ledus. Tāpat arī ziemas priekiem pieejams ir sniega kalns un kameršļūkšanas trase pilsētas Mežaparkā, kā arī distanču slēpošanas trases Mežaparkā un uz Radžu ūdenskrātuves ledus.

aslidot

asliidpils

 

Foto: Visit Jēkabpils/facebook.com

Atstājiet komentāru