2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils autobusu parka šoferi slavē SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sētnieces darbu

Jēkabpils autobusu parka šoferi slavē SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sētnieces darbu

Portālam Radio1.lv piezvanīja SIA “Jēkabpils autobusu parks” dariniece kontroliere Rita Mandrika un autobusu parka šoferu vārdā lūdza publiski pateikt paldies SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sētniecei Sarmītei Vilcānei, kura rūpējas par ietvēm un pieturvietām Kļavu ielā un Bebru ielas mikrorajonā.

Rita Mandrika sacīja, ka sētniece strādā ļoti priekšzīmīgi. Viņa esot novērojusi, ka sētniece Sarmīte Vilcāne savu ikdienas darbu sākot ļoti agri no rīta un augu dienu sekojot līdzi, lai viņai uzticētie ietves posmi un pieturvietas būtu sakoptas.

SIA “Jēkabpils autobusu parks” šoferis Pēteris Kvedrs, raksturojot sētnieces darbu, teicis, ka viņas sektors ir vispriekšzīmigākais pilsētā. Pieturvietas vienmēr ir tīras no sniega, perfekti sakoptas un ne tikai ietves daļa, kur uzturas pasažieri. Sētniece nepaslinkojot notīrīt no sniega arī maršruta autobusa piebraucamo ielas daļu. Tā esot cieņas izrādīšana pret šoferu darbu, par ko vieņai lielumlielais paldies.

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” ražošanas tehniķe Ingūna Avotiņa piekrīt atzinīgajiem vārdiem par sētnieci Sarmīti Vilcāni un piebilst, ka patlaban uzņēmumā strādā septiņi sētnieki, kur ikvienam no viņiem esot ilggadēja pieredze šajā darbā un visi strādājot priekšzīmīgi, jo samazinot darbinieku skaitu, darbā atstāti paši labākie. Ingūna Avotiņa vēlējās uzteikt arī Vijas Vilcānes darbu, kas tīra sniegu no ietvēm Vienības ielā no krustojuma ar Brīvības ielu līdz tiltam pār Daugavu un Kena parkā, arī viņai uzticētā teritorija allaž esot sakopta. Līdzīgus atzinības vārdus varētu teikt arī par citiem sētniekiem.

Ingūna Avotiņa piebilda, ka oficiāli sētnieku darba diena sākas pulksten sešos no rīta, taču, ja snieg, sētnieki izejot ielās jau pulksten četros no rīta, lai līdz brīdim, kad jēkabpilieši būs modušies un steigsies savās ikdienas gaitās, ietves būtu notīrītas un pakaisītas. Tāpat arī snigšanas laikā, sētnieki sekojot līdzi situācijai visu dienu un periodiski tīrot sniegu, pat ārpus sava darba laika, tajā skaitā arī brīvdienās.

Ingūna Avotiņa sacīja, ka pilsētā sniegu no ietvēm tīra arī mobilā brigāde ar sniega pūtēju un cita sniega tīrīšanai paredzētā mazā tehnika.

Atstājiet komentāru