2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tiksies ar Jēkabpils uzņēmējiem un Jēkabpils apkaimes novadu vadītājiem

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tiksies ar Jēkabpils uzņēmējiem un Jēkabpils apkaimes novadu vadītājiem

Piektdien, 22. janvārī, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs dosies reģionālajā darba vizītē uz Jēkabpili, lai tiktos ar Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāju Leonīdu Salceviču un Jēkabpils apkaimes novadu vadītājiem un apspriestu aktualitātes lauksaimniecībā un lauku uzņēmējdarbībā. Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs diskutēs ar Jēkabpils, Krustpils, Salas, Viesītes un Aknīstes novadu vadītājiem par uzņēmējdarbības attīstību reģionā. Diskusijā piedalīsies arī Lauku atbalsta dienesta (LAD) un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra speciālisti.

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs piektdien tiksies arī ar SIA “Biomeat” īpašnieku Normundu Teicānu un SIA “Margret”  īpašnieku Gati Teicānu, apmeklēs jēkabpiliešu un pilsētas viesu iecienīto veikalu – restorānu “Gaļas nams”, kā arī iepazīsies ar šā uzņēmuma darbību un dosies desu ražošanas ceha apskatē.

Vizītes laikā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs apmeklēs arī LAD Viduslatvijas reģionālo lauksaimniecības pārvaldi, kur ar pārvaldes speciālistiem pārrunās jautājumus par ES atbalsta lauksaimniekiem un lauku uzņēmējiem ieguldīšanu reģiona attīstībā.

 

Informāciju sagatavoja: Dagnija Muceniece

Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru