2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī notikuši divi ūdensvada plīsumi

Jēkabpilī notikuši divi ūdensvada plīsumi

Aukstais laiks sagādājis problēmas Jēkabpils pilsētas ūdenssaimniecībai. Šī gada pirmajās divās nedēļās jau notikuši divi nopietni pilsētas ūdensvada plīsumi.

SIA “Jēkabpils ūdens” valdes priekšsēdētājs Elmārs Užulis sarunā ar Radio1 sacīja, ka vakar ūdensvada plīsums notika Palejas ielā, savukārt pirms kādas nedēļas Draudzības alejā. Palejas ielā ūdensvads plīsa naktī uz trešdienu un vakar no rīta jau bija pamatīgi nopludināts Palejas ielas posms.
Vairāki autovadītāji, kas savas automašīnas atstāj pie daudzstāvu mājas Palejas ielā 9 Radio1.lv sūdzējās, ka līdz auto nācies brist pa ūdeni.

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” vakar līdz pusdienlaikam lokalizēja ūdensvada plīsuma vietu palejas ielā, noslēdzot vienu no tā posmiem. Avārijas dēļ ūdens padeve patērētājiem nav traucēta.

Līdzīgs ūdensvada plīsums noticis arī Draudzības alejā. Patlaban ūdensaimniecības remontbrigāde strādā Draudzības alejā, kad šeit būs likvidēts bojājums ūdensvadā, tad remontdarbi sāksies Palejas ielā.

Elmārs Užulis piebilda, ka ūdensvadu plīsums ir aukstam laikam raksturīgas avārijas situācijas. Viņš arī prognozēja, ka beidzoties salam, iespējams, vēl vairākās vietās pilsētā atklāsies ūdensvadu plīsumi.

Atstājiet komentāru