2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Apledojuma dēļ šorīt braukšana apgrūtināta uz autoceļiem Jēkabpils apkaimē

Apledojuma dēļ šorīt braukšana apgrūtināta uz autoceļiem Jēkabpils apkaimē

Apledojuma un sniega dēļ šorīt braukšana apgrūtināta uz galvenajiem autoceļiem Vidzemē un Kurzemē, kā arī uz atsevišķiem ceļa posmiem Jēkabpils un Pļaviņu apkaimē, liecina "Latvijas Valsts ceļi" operatīvā informācija.

Daugavpils virzienā apgrūtināta braukšana ir no Pļaviņām līdz Daugavpilij, kā arī no Jēkabpils līdz Terehovai, Grebņevas līdz Medumiem, Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Vidzemē un Kurzemē nedaudz snieg un sākot no plkst.3.45 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 110 ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veic slideno ceļa posmu kaisīšanu.

Šorīt braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti ceļa posmos Bauskas, Jelgavas un Ventspils virzienos visā posma garumā, kā arī Veclaicenes virzienā no Vangažiem līdz Līgatnei.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam un no Strenčiem līdz Valkai, kā arī uz Rīgas apvedceļa no Salaspils līdz Babītei.

Liepājas virzienā no Rīgas līdz Grobiņai un no Liepājas līdz Rucavai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Jelgavas, Dobeles, Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Talsu, Tukuma, Ventspils, Balvu, Jēkabpils, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, un Daugavpils apkaimēs.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā Latvijā debesis būs apmākušās un daudzviet gaidāms sniegs, Kurzemes piekrastē arī slapjš sniegs. Atsevišķos rajonos nedaudz putinās.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītājus aicina izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Atstājiet komentāru