2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Mazie jēkabpilieši iestudē savu Ziemassvētku opereti

Mazie jēkabpilieši iestudē savu Ziemassvētku opereti

19. decembrī, plkst. 16.00, Jēkabpils Tautas namā bērnu vokālo ansambļu “Kamolītis” un “Supermeitenes” dalībnieki, un vadītāja Iveta Januševska aicina Jūs noskatīties muzikālu stāstu - opereti “Puteklīši Ziemassvētkos”.

Tuvojas mums visiem tik ļoti gaidītie Ziemassvētki. Sajūtas, ko rada šo svētku gaidīšana un gatavošanās tiem, jau virmo gaisā. Jau trešo gadu pēc kārtas mazie dziedātāji iestudē muzikālu pasaku, vēloties saviem mīļajiem skatītājiem uzburt priecīgu pirmssvētku noskaņojumu.

Šoreiz tas būs stāsts par kādu Puteklīšu ģimeni, kura nekad nav svinējusi Ziemassvētkus kopā ar īstu Ziemassvētku vecīti un izrotātu eglīti. Tas tāpēc, ka ģimenei vienmēr nācās paslēpties drošībā, jo pirms svētkiem mājā darbojās slotas, lupatas un putekļusūcēji, kas aizslauka visus putekļus un iztīra visus kaktus. Šogad Puteklīši nolēmuši pārvarēt bailes un apņēmušies sagaidīt Ziemassvētkus. Vai viņiem tas izdosies?

Izrādes idejas pamatā ir Māras Cielēnas pasaka “Puteklīšu pāra Ziemassvētki”.

Mūzikas autore – Vita Siliņa.

Skatuves scenogrāfija – Jēkabpils Tautas nama māksliniece Līvija Ēvelīte.

Izrādē piedalās:

Puteklītis – Kārlis Ozols,

Puteklīte – Everita Stradiņa,

Puteklēni – bērnu vokālais ansamblis “Kamolītis”,

bērni, slotiņas – meiteņu vokālais ansamblis “Supermeitenes”,

Ziemassvētku vecītis.

 

Paldies visiem, kas palīdz īstenot šo notikumu ar padomu, palīdzīgu roku, iecietību un sapratni! Lai Ziemassvētki atnāk priecīgi!

Atstājiet komentāru