2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpils tiks pārstāvēta starptautiskā tūrisma izstādē Varšavā

Jēkabpils tiks pārstāvēta starptautiskā tūrisma izstādē Varšavā

No 26. līdz 28.novembrim Polijas galvaspilsētā Varšavā norisināsies 23.starptautiskā tūrisma izstāde “TT Warsaw”. Izstādē Jēkabpili individuālā stendā pārstāvēs Jēkabpils tūrisma informācijas centra un Jēkabpils vēstures muzeja pārstāvji. Šogad izstādē piedalīsies ap pieci simti dalībnieki no vairāk kā piecdesmit valstīm. Ik gadu izstādi apmeklē ap 18 000 apmeklētāju. “TT Warsaw” ir Polijā nozīmīgākā un apjomīgākā tūrisma industrijas izstāde.

Dalības izstādē mērķis ir pilsētas tūrisma tēla un atpazīstamības veicināšana starptautiskā līmenī, pilsētas viesu skaita pieauguma veicināšana, tādējādi sekmējot tūrisma uzņēmējdarbības un ar to saistīto nozaru attīstību, ietverot jaunu pakalpojumu un produktu rašanos.

Patstāvīgi tik plaša mēroga izstādē Jēkabpils piedalīsies pirmo reizi. Izstādes apmeklētājiem tiks sniegta informācija par atpūtas iespējām Jēkabpili, dabas un kultūras objektiem, kā arī pieejamajiem pakalpojumiem. Jēkabpils stendā būs iespēja iepazīties arī ar SIA „Margret” un SIA „Sedumi” produkciju, kā arī piedalīties dažādās radošās aktivitātēs, ko sarūpējis Jēkabpils vēstures muzejs.

Dalība izstādē tiek līdzfinansēta Norvēģijas finanšu instrumenta 2009.-2014.gada perioda programmas „Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm” projekta „Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde” (Nr.4.3.-24/NFI/INP-001) ietvaros.

Sakarā ar dalību izstādē Tūrisma informācijas centrs no 25. līdz 27.novembrim būs slēgts. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Tūrisma informācija pieejama visit.jekabpils.lv.

Informāciju sagatavoja:
Zane Vārna
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Tūrisma informācijas centra
Tūrisma organizatore

Atstājiet komentāru